PC yi yaratmış herhalde çözemedim bendeAlıntıyı görüntüle
Bu ne hocam böyle
hocam linçle me fakat yorumlar da hiç ses çıkartmasına dikkat edilmeli gibisinden yorum görmedim yazmak istedimMerhaba arkadaşlar hoparlör alırken nelere dikkat etmeliyiz bilgisi olan paylaşabilir mi?
bence film konusunda logitech z906, 2. el alabileceğiniz müzik performansı olarak logitech z5500 var. z906nın film kalitesi diğerine nazaran biraz daha iyi diyebilirim fakat 2. el olarak z5500 alırsanız 25cm büyük ve rms ve watt olarak daha güçlü bir subwoofera sahip olmuş olursunuz. z5500de film 5.1 değil iken Dolby Pro Logic II özelliğini açıp sanal 5.1 özelliğini etkinleştirebilirsiniz. z906 da subwoofer olarak 20 cm bir yapıya sahip. Aslında aralarında pek bir fark var diyemem. İkiisi de çok başarılı. Z906nın sıfırı var ve 2. el olarak temizini bulabilirsiniz. z5500 biraz eski oldugu için sıfırı yok ve 2. el bulmakta zorlanabilirsiniz. Açıkçası bu fiyat bandında FP olarak gördüğüm bir ürün z906 öneririm.film izlemeyi ve müzik dinlemeyi ikisini de seviyorum hocam bütçem en fazla 2.5-3k diyebilirim 2+1 olur 5+1 de olur fark etmez ve dolby, thx destekleri olursada güzel olur tabikide
tamamdır hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için z906 benimde hoşuma gitti elinize sağlıkbence film konusunda logitech z906, 2. el alabileceğiniz müzik performansı olarak logitech z5500 var. z906nın film kalitesi diğerine nazaran biraz daha iyi diyebilirim fakat 2. el olarak z5500 alırsanız 25cm büyük ve rms ve watt olarak daha güçlü bir subwoofera sahip olmuş olursunuz. z5500de film 5.1 değil iken Dolby Pro Logic II özelliğini açıp sanal 5.1 özelliğini etkinleştirebilirsiniz. z906 da subwoofer olarak 20 cm bir yapıya sahip. Aslında aralarında pek bir fark var diyemem. İkiisi de çok başarılı. Z906nın sıfırı var ve 2. el olarak temizini bulabilirsiniz. z5500 biraz eski oldugu için sıfırı yok ve 2. el bulmakta zorlanabilirsiniz. Açıkçası bu fiyat bandında FP olarak gördüğüm bir ürün z906 öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyat bandında test edilmiş thx onaylı dolby digiral ve dts barındıran pek sistem yok yok.
Yanlışı atmısımAlıntıyı görüntüle
Bu ne hocam böyle
Kb yanlış attım sandım costum sıvı soğutma ben yaptım 360mm 400 lira 800lt lik pompası varAlıntıyı görüntüle
Bu ne hocam böyle
"AMD" stok sıvı soğutma.Alıntıyı görüntüle
Bu ne hocam böyle
Amd"İntel" stok sıvı soğutma.
3100 kullanıyorum 4.4 ghz 1.85v max 46 derece normalde 27"İntel" stok sıvı soğutma.
"Wraith Stealth"i "İntel" soğutucu sandım .Amd
3100 kullanıyorum 4.4 ghz 1.85v max 46 derece normalde 27
Güzel oldu ama içine de yamalube dan coolent koydum"Wraith Stealth"i "İntel" soğutucu sandım .
"3100 kullanıyorum 4.4 ghz 1.85v max 46 derece normalde 27" gerçekten güzel değerlerde çalışıyor.Amd
3100 kullanıyorum 4.4 ghz 1.85v max 46 derece normalde 27
Bu kadar yüksek paralar verecekseniz önerim alırken hoporlörün dip ses sorunu var mı yok mu ona bakmanızı öneririm z533 var bende dip sesi vardı Allahtan garantisi logitechindi yenisini yolladılar ama aynı sorun onda da var.tamamdır hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için z906 benimde hoşuma gitti elinize sağlık