Neler Yeni

Hoparlör alırken nelere dikkat edilmeli?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Prn_5500.png

Ben bunu kullanıyorum hocam babamın celeron 2.4 zamanından kalma ve hala daha muhteşem bir şey

Bu kadar yüksek paralar verecekseniz önerim alırken hoporlörün dip ses sorunu var mı yok mu ona bakmanızı öneririm z533 var bende dip sesi vardı Allahtan garantisi logitechindi yenisini yolladılar ama aynı sorun onda da var.
dip ses derken hocam tam olarak nasıl oluyor o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 4 sene önce Kipa'dan 10

Alıntıyı görüntüle
Ben bunu kullanıyorum hocam babamın celeron 2.4 zamanından kalma ve hala daha muhteşem bir şey

vay be zamanın iyilerinden miş ama piranha nın bu kadar eski ürünleri varmıymış hayret

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
dip ses derken hocam tam olarak nasıl oluyor o
Mesaj otomatik birleştirildi:

vay be zamanın iyilerinden miş ama piranha nın bu kadar eski ürünleri varmıymış hayret
Hoparlörün sesini açtığın zaman boşta beklerken "tıss" üfleme gibi bir ses çıkarır buna dip ses deniyor eğer sesi açık bırakan biriyseniz yakınınızdayken rahatsız eden bir sestir.

Hoparlörün sesini açtığın zaman boşta beklerken "tıss" üfleme gibi bir ses çıkarır buna dip ses deniyor eğer sesi açık bırakan biriyseniz yakınınızdayken rahatsız eden bir sestir.
bildim hocam o çoğu hoparlörde oluyor benim şuanki kullandığım hoparlörde de var ama pc açıkken o sesi yapmıyor pc kapalıyken yapıyor ben hoparlörü pc yi kapatınca kendi kapatma düğmesine basarak kapatıyorum çözümünü bu şekilde buldum

Top Bottom