Neler Yeni

hoparlör kulaklık olarak gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Arkadaşlar dün normal kulaklığımın mikrofonunun çalışmadığını fark ettim ve biraz ses ayarlarını kurcaladım şimdi de bluethoot hoporlörüm sesi bana 0.5 saniye geç veriyor ve sistemde hoparlör olarak değil mikrofonlu kulaklık olarak gözüküyor bunu nasıl düzelteceğim deli etti beni bazıları realtek ayarlarından çıkışı değiştir falan demiş ama öyle bir şey yok bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kulaklığın mikrofonuda hala çalışmıyor onu nasıl yapabileceğimi biliyorsanız söyleyeblrsnz

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Arkadaşlar dün normal kulaklığımın mikrofonunun çalışmadığını fark ettim ve biraz ses ayarlarını kurcaladım şimdi de bluethoot hoporlörüm sesi bana 0.5 saniye geç veriyor ve sistemde hoparlör olarak değil mikrofonlu kulaklık olarak gözüküyor bunu nasıl düzelteceğim deli etti beni bazıları realtek ayarlarından çıkışı değiştir falan demiş ama öyle bir şey yok bende.
Realtek console den ayarlayabilirsin ürünü bağladığında ne olarak bağlanacağını sor olarak işaretle hoparlörü seç veya bağladıktan sonra cihazın ne olduğunu elinle gene realtek console den seçebilirsin. Realtek console anakartının driverlarını güncellediğin sayfada veya microsoft store aracılığı ile indirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realtek console den ayarlayabilirsin ürünü bağladığında ne olarak bağlanacağını sor olarak işaretle hoparlörü seç veya bağladıktan sonra cihazın ne olduğunu elinle gene realtek console den seçebilirsin. Realtek console anakartının driverlarını güncellediğin sayfada veya microsoft store aracılığı ile indirebilirsin.
microsoft store da yok. Nasıl indireceğimi bulamadım bir türlü, realtek drıverları vs. indirdim fakat yok. Bu arada laptop kullanıyorum anakart güncellemedim hiç.

Link fln varsa atarmısınız oradan indireyim.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam laptop kullanıyorsanız laptobunuzun modeli + driver güncelle veya driver update yazarsanız sayfası çıkacaktır. Farklı realtek driverları kurmak zaten ses performansınızı azaltır. Muhtemelen konsol uygulaması da dediğim sayfada çıkacaktır. Bulamam diyorsanız laptobunuzun markası + modelini yazın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hp victus 16 r1057nt ses drıverlarını indirdim yine değişme olmadı

mikrofon ve ses diyor delirtecek beni bulamadım bir türlü

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-30 140755.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-30 140755.png