Hoparlör Önerisi

Keenact

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar arkadaşlar,

Öncelikle esli monitörüm de (ASUS VG248QE) dahili monitör bulunuyordu sonradan bu monitörü kardeşime verip kendime MSI G241 model monitör aldım fakat bu monitörde dahili hoparlör bulunmuyor.

Sizden ricam bana 50 TL ile 150 TL arasındaki ki bütçe hiç sıkıntı değil arttırabilirim beni gündelik hayatta götüren Siyah ve Kırmızıyla uyumlu hoparlör önermek.

Herkese iyi forumlar.

Logitech S120 var bende. Film ve dizi izlerken kullanıyorum, memnunum öneririm.

S120 de cızırtı muhabbeti var mı ?

Merhabalar arkadaşlar,

Öncelikle esli monitörüm de (Asus VG248QE) dahili monitör bulunuyordu sonradan bu monitörü kardeşime verip kendime MSI G241 model monitör aldım fakat bu monitörde dahili hoparlör bulunmuyor.

Sizden ricam bana 50 TL ile 150 TL arasındaki ki bütçe hiç sıkıntı değil arttırabilirim beni gündelik hayatta götüren Siyah ve Kırmızıyla uyumlu hoparlör önermek.

Herkese iyi forumlar.
şuan sakın sıfıra hoparlör alma ben çok creative 4400 alıp sattıp çok iyi bası midi almanı öneririm piyasada 100-150 arası 2.el temiz bulursun

şuan sakın sıfıra hoparlör alma ben çok creative 4400 alıp sattıp çok iyi bası midi almanı öneririm piyasada 100-150 arası 2.el temiz bulursun
Anladım da ben çok ses manyağı değilim monitörün hoparlörü bile beni götürüyordu zaten sadece s 120 de şu ışığa sinir oldum gücü prizde olduğu için hep açıp kapatmam gerekecek S150 ye bakıyorum şuanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S 150 nasıl acaba ?alan yada yorum yapan olmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla fark yoksa
Rampage RMS-X9 2.0

mi almalıyım acaba şimdi logitech S150 ile bunun arasında ne kadar fark var ki (S 120 den vazgeçtim kendimi biliyorum o ışık beni deli eder )

Son düzenleme:
Verilerine bakıp hangisi daha iyi söyleye bilir misin acaba ?

Logitech s 150

Rampage RMS-X9 2.0

@Rawix13

Geri