Shadow™ 80+ Silver Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 2,022 Reaksiyon skoru 815 30 Ağustos 2025 #1 Bütçe 1500 Kulaklık takmayı sevmiyorum seçtiğim monitörde hoparlör yok mecbur Soundbar yada hoparlör alıcam önerilerinizi bekliyorum.Gecikme çok önemli benim için
Kulaklık takmayı sevmiyorum seçtiğim monitörde hoparlör yok mecbur Soundbar yada hoparlör alıcam önerilerinizi bekliyorum.Gecikme çok önemli benim için
Shadow™ 80+ Silver Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 2,022 Reaksiyon skoru 815 30 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Soundbar kullanan yok mu?
penguenman 80+ Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 293 Reaksiyon skoru 87 30 Ağustos 2025 #3 Soundbae Link Ben PC için bunu aldım, tabi artmış fiyat. Gereksiz lüks aslında. Site, apartman vs için uygun değil. Sesi açamadıktan sonra anlamı yok.
Soundbae Link Ben PC için bunu aldım, tabi artmış fiyat. Gereksiz lüks aslında. Site, apartman vs için uygun değil. Sesi açamadıktan sonra anlamı yok.
Shadow™ 80+ Silver Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 2,022 Reaksiyon skoru 815 30 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 penguenman yazmış: Soundbae Link Ben PC için bunu aldım, tabi artmış fiyat. Gereksiz lüks aslında. Site, apartman vs için uygun değil. Sesi açamadıktan sonra anlamı yok. Devamı için tıklayın... Hâlâ arıyorum çıkabileceğim bütçe bu kadar
penguenman yazmış: Soundbae Link Ben PC için bunu aldım, tabi artmış fiyat. Gereksiz lüks aslında. Site, apartman vs için uygun değil. Sesi açamadıktan sonra anlamı yok. Devamı için tıklayın... Hâlâ arıyorum çıkabileceğim bütçe bu kadar