BobMarleyFaruk
80+ Bronze
arkadaşlar geçenlerde arkadaşlarla hoparlorden çakar sesi açtık bugün yeniden yapalım diye düşünüyoruz ama bunun cezası var mıdır ?
yes ama emniyet şeridinden gidip magandalık yapmıyoruz normal kullanıyoruzArabada giderken mi açıyorsunuz ?
Polis denk gelirse yersiniz 3 4 k cezayes ama emniyet şeridinden gidip magandalık yapmıyoruz normal kullanıyoruz
normal çakar takmanın cezası 1.8k zaten 3 4 k ne alaka ?Polis denk gelirse yersiniz 3 4 k ceza
mesaj kasmak için boş boş mesajlarını benim konumda atma hadi ikileinşallah
ben şeyi düşünmüştüm ceza yesek bile ortada bir çakar yok ya da bir magandalık yok itiraz etme şansımız olur mu o zaman? çünkü malum ülkede yasalara uymayan tonla polis varMuhtemelen bir polise denk gelseniz yersiniz. O yüzden yapmayın.
Biliyorsan niye soruyorsun kardeşim devam edin bu şekildenormal çakar takmanın cezası 1.8k zaten 3 4 k ne alaka ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesaj kasmak için boş boş mesajlarını benim konumda atma hadi ikile
ben şeyi düşünmüştüm ceza yesek bile ortada bir çakar yok ya da bir magandalık yok itiraz etme şansımız olur mu o zaman? çünkü malum ülkede yasalara uymayan tonla polis var
Yok madalya takarlar size aferin derler.normal çakar takmanın cezası 1.8k zaten 3 4 k ne alaka ?
mesaj kasmak için boş boş mesajlarını benim konumda atma hadi ikile
ben şeyi düşünmüştüm ceza yesek bile ortada bir çakar yok ya da bir magandalık yok itiraz etme şansımız olur mu o zaman? çünkü malum ülkede yasalara uymayan tonla polis var
yaw sen ne boş bir insansın fikir verince biliyor mu oluyorum boşa bakBiliyorsan niye soruyorsun kardeşim devam edin bu şekilde