Neler Yeni

Yardım Hoparlörden cızırtılı ve az ses gelmesi

Aterzhy

80+
Elimde pioneer marka kolonlarım var bunların sadece + ve - uçları var. Elimde durumunu bilmediğim bir amfi(araç amfisi değil ses sistemi amfisi) var aslında amfi sağlam fakat ses çıkışlarında problem var galiba. + ve - kabloları amfiye bağladığım zaman cızırtılı ve az ses geliyor hoparlörlerim 100w amfi 180w fakat 1 hoparlörü bile bağlasam az ses veriyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Birinden biri yanmıştır işte, yoksa öyle bir ses vermezdi.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amfi nin bağlantıları,özellikle güç bağlantısının doğru yapıldığından emin olun. Amfinin farklı çıkışlarını deneyin.

Aterzhy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı çıkışları denedim fakat hepsinde sorun aynı bazı çıkışlardan hiç ses alamıyorum bir de hoparlör kabloları biraz eski onlardan olabilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazdığım gibi
farklı çıkışları denedim fakat hepsinde sorun aynı bazı çıkışlardan hiç ses alamıyorum bir de hoparlör kabloları biraz eski onlardan olabilir mi

Son düzenleme:

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ufak bir hoparlör ile deneyin. Bu arada ohm değerleri uyumlu olmalıdır . Elektronikçiye bırakın baksınlar. Bilgi verirler size

YouTube da Ysnsound kanalı var oto ses sitemi alaklı her şey mevcut

Aterzhy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufak bir hoparlör ile deneyin. Bu arada ohm değerleri uyumlu olmalıdır . Elektronikçiye bırakın baksınlar. Bilgi verirler size

YouTube da Ysnsound kanalı var oto ses sitemi alaklı her şey mevcut
elimdeki hoparlörler 8 ohm amfi 4 ve 8 ohm destekliyor fakat direct ve remote olarak 2 çıkışı var bunları aynı anda kullanırsam 8 ohm vereceğini söylüyor bende hoparlörün + ucunu direct kısmındaki +ya- ucunu ise remote kısmındaki - kısmına bağlıyorum doğru mu yapıyorum
ve dediğim gibi elimdeki amfi oto amfisi değil

Ekler

• e65883c1-0655-4149-badc-911c674d8575.jpg
    e65883c1-0655-4149-badc-911c674d8575.jpg
    69.4 KB · Hit: 72
Top Bottom