Logitech z313 falan alabilirsin. Extreme ses kalitesi beklentin yoksa. Yıllardır bir alt modelini kullanıyorum oldukça memnunum. Hem oyun hem muzik tarafında..Bütçe ne kadar olur bilmiyorum hem müzik hem de oyun da güzel sesler versin yeterli benim için bütçe de 10k ya kadar okeyim ya taksitli alırım büyük ihtimalle şimdiden teşekkürler
knk kullandım onu amazondan almıştım 27 günde sağ sol kısımları çalışmamaya başladı bildiğin güç kesildi ses seviyesi yüksek diye de zaten 60 70 seviyesinde kullanıyordum allahtan amazondan almıştım iletşime geçip iade ettim o şeyi tekrar yaşarım diye logitecten uzak durmaya çalışıyorumLogitech z313 falan alabilirsin. Extreme ses kalitesi beklentin yoksa. Yıllardır bir alt modelini kullanıyorum oldukça memnunum. Hem oyun hem muzik tarafında..
knk ahşap duruşu çok yakışıklı değil benim sistem full black modda komik durur önerin için teşekkür ederim
knk kullandım onu amazondan almıştım 27 günde sağ sol kısımları çalışmamaya başladı bildiğin güç kesildi ses seviyesi yüksek diye de zaten 60 70 seviyesinde kullanıyordum allahtan amazondan almıştım iletşime geçip iade ettim o şeyi tekrar yaşarım diye logitecten uzak durmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk ahşap duruşu çok yakışıklı değil benim sistem full black modda komik durur önerin için teşekkür ederim
bunun siyahınada bakılabilir bu paradaki en kaliteli aktif hoparlör bu sanırımknk kullandım onu amazondan almıştım 27 günde sağ sol kısımları çalışmamaya başladı bildiğin güç kesildi ses seviyesi yüksek diye de zaten 60 70 seviyesinde kullanıyordum allahtan amazondan almıştım iletşime geçip iade ettim o şeyi tekrar yaşarım diye logitecten uzak durmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
soundbar/plastik kabinli logitech gibi hoparlör ve türevleriyle dinlediğiniz müzikte çok fazla kayıp olur fakat bu tarz Hİ/Fi türevi kabinlerde bu kayıplar minimum seviyede olur daha önce kullanmadıysanız kesinlikle bu ürünü tavsiye ederim hocam bu güne kadar hiç müzik dinlememişim dersiniz ben bizzat Hİ-Fİ sistemler ile uğraşıyorum sorularınız olursa cevaplayabilirimhe gördüm knk şimdi incelemesine bakıyorum
knk valla ne yalan söyliyeyim al benisi durmuyor ürünün daha çok steel series arene 7 hoşuma gitti. bu biraz böyle eski kasa tipi gibi daha önce kullandım buna benzer bir şey onu hatırlatıyor bana ahahaha ses olarak baya tatmin etmiş herkesi frekans olarak da izledim detaylarına baktım güzel ses tonu, hatta net anlamak için kulaklık taktım harbi iyiydi ama albenisi yok bir şey hissetmedim yani bu benim olmalı demedim bilmiyorum valla kafam karışıksoundbar/plastik kabinli logitech gibi hoparlör ve türevleriyle dinlediğiniz müzikte çok fazla kayıp olur fakat bu tarz Hİ/Fi türevi kabinlerde bu kayıplar minimum seviyede olur daha önce kullanmadıysanız kesinlikle bu ürünü tavsiye ederim hocam bu güne kadar hiç müzik dinlememişim dersiniz ben bizzat Hİ-Fİ sistemler ile uğraşıyorum sorularınız olursa cevaplayabilirim
valla hocam siz bilirsiniz ama bı sitedede gündelik hayattada soundbar yada 2.1 sistemlerden vazgeçirip bu tarz hopalörlere yöneltip pişman olan kimse olmadı hattaki birçoğu arayıp yada bana sosyal medyadan ulaşıp teşekkürlerini bile ilettiler hatta bazıları şuanda Hi-fi sistemler alanına yöneldi benim tavsiyem her zaman ses öncelikli olacaktır tasarım çok hoşunuza gitmemiş olabilir fakat tabi tercih sizin olmakla beraber ben bir alıp denemenizi veya büyük şehirde yaşıyorsanız bir HİFİ store'u ziyaret edip ondan sonra karar vermenizi tavsiye ederim steel series için yorum yapmam gerekse subwooferi güzeldir surroundlarının sesi nispeten temizdir fakat ayrıntılardan çok uzak bir ses sunuyor deyat duyamıyorsunuz subwoofer illa lazımsa alınabilir fakat ben subwoofer kullanımıyorum onun yerine back front olarak Wharfedale crystal 40 kuleleri kullanıyorum ve bu tarz çok kaliteli olmayan subwooferlar müzikte surroundların sesini baskılayarak olan ayrıntılarıda gölgeliyorknk valla ne yalan söyliyeyim al benisi durmuyor ürünün daha çok Edifier R1280DBs hoşuma gitti. bu biraz böyle eski kasa tipi gibi daha önce kullandım buna benzer bir şey onu hatırlatıyor bana ahahaha ses olarak baya tatmin etmiş herkesi frekans olarak da izledim detaylarına baktım güzel ses tonu, hatta net anlamak için kulaklık taktım harbi iyiydi ama albenisi yok bir şey hissetmedim yani bu benim olmalı demedim bilmiyorum valla kafam karışık
elektro gitar için stüdyo monitörü öneriniz var mı hocam? m-audio air 192-4 model ses kartım varvalla hocam siz bilirsiniz ama bı sitedede gündelik hayattada soundbar yada 2.1 sistemlerden vazgeçirip bu tarz hopalörlere yöneltip pişman olan kimse olmadı hattaki birçoğu arayıp yada bana sosyal medyadan ulaşıp teşekkürlerini bile ilettiler hatta bazıları şuanda Hi-fi sistemler alanına yöneldi benim tavsiyem her zaman ses öncelikli olacaktır tasarım çok hoşunuza gitmemiş olabilir fakat tabi tercih sizin olmakla beraber ben bir alıp denemenizi veya büyük şehirde yaşıyorsanız bir HİFİ store'u ziyaret edip ondan sonra karar vermenizi tavsiye ederim steel series için yorum yapmam gerekse subwooferi güzeldir surroundlarının sesi nispeten temizdir fakat ayrıntılardan çok uzak bir ses sunuyor deyat duyamıyorsunuz subwoofer illa lazımsa alınabilir fakat ben subwoofer kullanımıyorum onun yerine back front olarak Wharfedale crystal 40 kuleleri kullanıyorum ve bu tarz çok kaliteli olmayan subwooferlar müzikte surroundların sesini baskılayarak olan ayrıntılarıda gölgeliyor
bütçe nedir hocamelektro gitar için stüdyo monitörü öneriniz var mı hocam? m-audio air 192-4 model ses kartım var
daha önce hoparlör deneyimim olmadığı için fiyatta biçemiyorum açıkcası ortalama 10k diyebilirim sanırımbütçe nedir hocam
yamaha hs3 o paralara olmalı hocam onlara bakılabilirdaha önce hoparlör deneyimim olmadığı için fiyatta biçemiyorum açıkcası ortalama 10k diyebilirim sanırım