Neler Yeni

Hoşlandığim kız ile nasıl konuşabilirim?

Denml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Kaya
Şimdi ben yaşım gereği çok tecrübeli biri değilim önceden 1 yıllık ilişkim oldu ve aldatıldım. Sarışın mavi gözlüyüm yani tip olarak ortalama sayılırım. Ortaokulda obezdim falan zar zor öz saygımı toparlayabildim full çekingen biriydim taki büyüdükçe ve tip olarak oturmaya başladıkça falan 2 kısa 1 de uzun ilişkim oldu şu anda bir kızdan hoşlanıyorum ve sordugum tüm arkadaşlarım yapamazsın dediler. Bilgisizliğimden ötürü sizlerden yardım istiyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz? Tipim şu ilk olan

Hoşlandığım kızın tipi de şu 2. Olan bilgim olmadığı için nasıl konuşacağımı bilmiyorum tecrübeli olan abilere rica ediyorum, yardımcı olur musunuz lütfen?

Ekler

• 20250114_220819.jpg
    20250114_220819.jpg
    1.5 MB · Hit: 61
Son düzenleme:
düzgün fotoğraf çek çok kötü çekiyosun kızı da böyle yerlerde paylaşma fotoğrafı kaldır doxxlamaya girer bu görürse şikayet edebilir seni

Denml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzgün fotoğraf çek çok kötü çekiyosun kızı da böyle yerlerde paylaşma fotoğrafı kaldır doxxlamaya girer bu görürse şikayet edebilir seni
Heee örnek için verdim ya onu silim abi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde böyle foto çekmiyorum örnek olması için verdim yüzümü çekmeyi tam sevmiyorum ama halledebilirim.

Bu tiple bi şeyler başarabilir miyim

Heee örnek için verdim ya onu silim abi

Normalde böyle foto çekmiyorum örnek olması için verdim yüzümü çekmeyi tam sevmiyorum ama halledebilirim.
yakışıklısın yüz hatların falan iyi sosyal olarak gerginliğini at özgüvenli ol insanlara zorla değilde doğal şekilde arkadaşlık kur spora git ayrıca çok etkisi olacaktır vücut geliştirmenin

Denml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Kaya
Suan lise 2 deyim 2 yıldır spora gidiyorum onun dışında aşçılık ve yabancı dil gibi kurslar ile de kendimi İngilizce yi kursta öğrenebildiğim kadarı ile biliyorum Rusça ise ana dilim, ayrıca küçuk yaşlardan beri piyano çalmaya meraklıyım

Şimdi ben yaşım gereği çok tecrübeli biri değilim önceden 1 yıllık ilişkim oldu ve aldatıldım. Sarışın mavi gözlüyüm yani tip olarak ortalama sayılırım. Ortaokulda obezdim falan zar zor öz saygımı toparlayabildim full çekingen biriydim taki büyüdükçe ve tip olarak oturmaya başladıkça falan 2 kısa 1 de uzun ilişkim oldu şu anda bir kızdan hoşlanıyorum ve sordugum tüm arkadaşlarım yapamazsın dediler. Bilgisizliğimden ötürü sizlerden yardım istiyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz? Tipim şu ilk olan

Hoşlandığım kızın tipi de şu 2. Olan bilgim olmadığı için nasıl konuşacağımı bilmiyorum tecrübeli olan abilere rica ediyorum, yardımcı olur musunuz lütfen?
Hocam tipin çok iyi bu arada, kızlar reddetmez bence

Denml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Kaya
Hocam özgüvensizlik yasiyorum ve ortaokulda obezken açıldığımda herkes benle dalga geçmişti suan boy ve kilom normal ve geliştirebilidiğim kadar gelişmeye çabaladım ama hala ne konuşacağımı bilemiyorum o konuda zaten sizlerden yardım istiyorum

Genelde Fotoğraf cekmedigim icin o konuda eksik olduğumu biliyorum ama son 2 yılım bilişim bölümünde geçti ve az biraz da olsa phostoshop ile ilgilendim bende doğallık taraftarıyım o yüzden en azindan nasıl Fotoğraf cekiniceğimi biliyorum zaten bahsettiğim sorun da bu değil

Kızla konuşmaya nasıl başlayabilirim. Açıkçası hiç bir fikrim yok.

Hocam özgüvensizlik yasiyorum ve ortaokulda obezken açıldığımda herkes benle dalga geçmişti suan boy ve kilom normal ve geliştirebilidiğim kadar gelişmeye çabaladım ama hala ne konuşacağımı bilemiyorum o konuda zaten sizlerden yardım istiyorum

Genelde Fotoğraf cekmedigim icin o konuda eksik olduğumu biliyorum ama son 2 yılım bilişim bölümünde geçti ve az biraz da olsa phostoshop ile ilgilendim bende doğallık taraftarıyım o yüzden en azindan nasıl Fotoğraf cekiniceğimi biliyorum zaten bahsettiğim sorun da bu değil

Kızla konuşmaya nasıl başlayabilirim. Açıkçası hiç bir fikrim yok.
Hebele hübele işte knk .D
Şaka bir yana öncelikle rahat ol, konuşma anında "hangi konuyu açmalıyım" "hangi konudan başlasam" gibi düşünmemen gerek "Naber?" sorusundan sonra o sohbet akar gider zaten

Aquamen

80+ Bronze
Sana tek tavsiyem 24 25 yaşına gel biriyle tanış zaman kaybetmeden evlen gerisi boş sonuç hep aynı olacak zaman kaybı onun yerine git kendini geliştir onlar seni bulur

Denml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Kaya
Hebele hübele işte knk .D
Şaka bir yana öncelikle rahat ol, konuşma anında "hangi konuyu açmalıyım" "hangi konudan başlasam" gibi düşünmemen gerek "Naber?" sorusundan sonra o sohbet akar gider zaten
Ortak konular üzerinden devam etmeye çalışıcam ağladığım kadarıyla hem onu tanıma hemde kendimi tanıtmak amaçlı ortak bi konu üzerinden toparlamaya çalışırım konu eğer akıyor ve kız ile de kendimi yakın hissedersem tahminimce sohbet akar diye düşünüyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kral valla bak benden yakışıklısın ama bence özgüvenin yok, ortalama değil baya ortalamanın üstünde bir tipe sahipsin. Kendin ol, ortak konu illa ki bulursun Türk dizileri izliyorsan onlardan konu açabilirsin veya müzik, kitap, yabancı dizi vb. Asla ama asla karşı cinsten birinin ünlü bile olsa ismini ağzına dahi alma onunlayken. Ortak konu buldukça zaten konu konuyu açıyor sararsa sohbet zaten senden hoşlanmaya başlar(aşk olarak olmasa bile), ondan sonra artık ne olacaksa olur gerisi gelir

Ortak konular üzerinden devam etmeye çalışıcam ağladığım kadarıyla hem onu tanıma hemde kendimi tanıtmak amaçlı ortak bi konu üzerinden toparlamaya çalışırım konu eğer akıyor ve kız ile de kendimi yakın hissedersem tahminimce sohbet akar diye düşünüyorum
Çok matematiksel düşünüyorsun alt tarafı bir kızla konuşucaksın kendini hazırlaman gerektiren bir şey yok

Top Bottom