Neler Yeni

Hoşlandığım Kız tarafından reddedildim Şimdi ne yapmam lazım

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Arkadaşlar Kısaca reddedildim Hoşlandığım kız tarafından Kibar falanda değildi dalgayı vurdu Kız benim sınıftan ne yapmam lazım şimdi Sınıfa falan anlatır Pek umrumda değil ama şimdi ona nasıl davranmam lazım.

Çoğu kişi Destek mesajı yazmış teşekkür ederim takmıyorum zaten Egonist işte zaten yasak olmasa fotosunu atarım Güzel değil zaten kendisi.
En yakın arkadaşıyla sevgili ol

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hiç umrunda değilmiş gibi, hiç yaşanmamış gibi davran. Yoksa arkandan laf ederler çocuk üzüldü diye. Böylelerinden de uzak dur. Kimin nasıl olduğunu zaten az çok anlaşılıyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar Kısaca reddedildim Hoşlandığım kız tarafından Kibar falanda değildi dalgayı vurdu Kız benim sınıftan ne yapmam lazım şimdi Sınıfa falan anlatır Pek umrumda değil ama şimdi ona nasıl davranmam lazım.

Çoğu kişi Destek mesajı yazmış teşekkür ederim takmıyorum zaten Egonist işte zaten yasak olmasa fotosunu atarım Güzel değil zaten kendisi.
Kasmana gerek yok günaydın günaydın ötesine geçmeden normal devam et.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
bu hoşlanma değil takıntı gibi olmuş biraz. aklına çok taktığın için sanırım.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Hedef değiştir.

Maykıl

80+ Silver

Bende dun reddedildim :D normal davran gitsin

Top Bottom