zaten istemiyoruma getirme normal hayatına devam et çok daha dik yürü rahat özgüvenli ol ona bu gücü verme arkasından falanda konuşma takma hiç sana bi şey sorarsa normal cevap ver sohbet etArkadaşlar Kısaca reddedildim Hoşlandığım kız tarafından Kibar falanda değildi dalgayı vurdu Kız benim sınıftan ne yapmam lazım şimdi Sınıfa falan anlatır Pek umrumda değil ama şimdi ona nasıl davranmam lazım.
Çoğu kişi Destek mesajı yazmış teşekkür ederim takmıyorum zaten Egonist işte zaten yasak olmasa fotosunu atarım Güzel değil zaten kendisi.
Aslında Öyle olacağı biliyordum Şimdi onun derti oldu.Herkes takma yazmış. Arkadaşlar çocuk takıcak. Her zaman onu gördüğünde kalbi ağrıyacak, acıyacak, boşluk hissine kapılıcak (hele hele aynı ortamda, aynı sınıfta bulunuyorlar acı çekmemesinin ihtimali yok). Bu acıyı, ağrıyı dindirmenin en iyi yolu o kızda istediklerini başkalarında araman, bulmandır. Zaten başka kişileri gördükçe, tanıdıkça o duyguyu yavaş yavaş unutup yitireceksin. Bu olay böyledir biri gider biri gelir işine bakman gerekir.
Kız sana nasıl davranırsa aynı şekilde öyle davran. Her şey karşılıklı.
ya onun hikayesi var ilk önce o yürüdü sonra ben yürüdüm bana soğukluk yaptı yine sıcak davradı sonra ben teklif ettim kabul etmedi değişik.İlk kuralı çiğnemişsin dostum