Ya açıkcası benim gibi biri iseniz hiçbir firma bana uygun değil mesela ben hosting aldım mı 3 site 5 site sınırı olsun istemiyorum sınır olunca alasım kaçıyor yani belki bir gün kafama esip forum sitesi kurarım bir gün kafama esicek bir proje oldu mu yıllık sınırsız olsun böyle olunca bir kere firmalar direkt 2 ye bölünüyor e ardından ben php coder falan değilim linuxu wordpress için tercih ederim fakat asp.net ve .net core üzerine kendimi geliştiriyorum yani windows server de kullanbilmeliyim her ikisini kullanabileceğim multiplatform hostingler var fakat onlarda da büyük firmalar satıyor , her ikisini bulunca da bu sefer cpu ram düşük gibi gözüküyor..
Kısacası
multiplatform ister linux ister windows server kullan,
limitsiz disk alanı site dosyaları ve fotoğraflar oldugu sürece izin veren,
minimum 4 cpu 8gb ram li,
litespeed veya çeşitli önbelleklendirmeler ile süper hızlı açılması sağlanabilen
İHS de mesela multiplatform hosting paketleri var fakat baktığında mysql veritabanına bile 5 adet limit koymuş inode limiti düşük yani insanın alası gelmiyor .
Mesela guzel net in premium en üst paketi 8gb ram 4 cpu ve limitsiz özellikleri taşıyor her şey süper belki bu pakette ister linux ister windows da kullanabileceğim fakat gel gelelim ki bunda da 2 site barındırma var yani bir kendim için kişisel cv sitesi açsam zaten 1 isi gidiyor yani barındıracak alanı kısıtlı tutmaları kötü oluyor