Mobil etkin noktayı mı kastediyorsun? Eğer o ise sağ alttaki bildirim merkezinden açılıyor.Merhaba,
Bilgisayarıma kabloyla bağlamış olduğum interneti yine bilgisayarımdan nasıl Wi-Fi olarak diğer cihazlara paylaştırabilirim desktop PC kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
Pc'de WIFI dağıtıcak donanım yok hem alıcı hemde verici özelliği olan usb bağlantılı bir cihaz varmı önerebileceğiniz?Mobil etkin noktayı mı kastediyorsun? Eğer o ise sağ alttaki bildirim merkezinden açılıyor.
Pc'de WIFI dağıtıcak donanım yok hem alıcı hemde verici özelliği olan usb bağlantılı bir cihaz varmı önerebileceğiniz?
Bunlar Sinyal Güçlendirici Ama Bana Desktop PC Takılıcak Adaptör Tarzı Bir Şey Lazım. Sinyal Güçlendirici Değil PC Deki İnterneti Hotspot Olarak Dağıtıcak Cihaz Lazım.şu kodlarla eskiden yapmıştım ama pek verimli çalışmıyor. zamanında baya işimi görmüştü. her adaptör oluyordu bu kodlarla. en fazla 1 veya 2 cihaz bağlanabilir fazla cihaz bağlanınca ip dağıtmada sorun yaşayabiliyor ve internet tam saçmalıyor.
access pointler var wifi alıp wifi yayıyor ama mesafeleri kısa haberin olsun bunda cihaz fazla olsa da sorun çıkarmaz sanırım. 2.4ghz ve 5ghz farkları var bunların. 2.4 daha uzağa sinyal göndrir. 5ghz daha hızlı mesafesi biraz daha az sinyallerin
----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
gaman 4 Antenli 300mbps Wifi Repeater Kablosuz Sinyal Güçlendirici Access Point-tekrarlayıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
gaman 4 Antenli 300mbps Wifi Repeater Kablosuz Sinyal Güçlendirici Access Point-tekrarlayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bütün adaptörler oluyor. en ucuzunu bile alsan yukarıda attığım videodaki kodları cmd yazınca yapıyor.Bunlar Sinyal Güçlendirici Ama Bana Desktop PC Takılıcak Adaptör Tarzı Bir Şey Lazım. Sinyal Güçlendirici Değil PC Deki İnterneti Hotspot Olarak Dağıtıcak Cihaz Lazım.
Bunu Aldım Ama Windows Da Ayarlara Girince Hotspot Özelliği Aktif Değildi.
Ben İnterneti Telefondan Usb Kabloyla Bilgisayara Bağlıyorum Bu Attığınız Cihazlarda Lan Kablosuyla PC Bağlayıp İnterneti Dağıtabilir Miyim?bütün adaptörler oluyor. en ucuzunu bile alsan yukarıda attığım videodaki kodları cmd yazınca yapıyor.
access pointte işini görür interneti alıyorsun kablo ile kendi bilgisayarına bağlıyorsun diğerleri de wifi olarak bağlanıyor ?
ap özellikli yazıyor bunda bu şekil istiyorsan olur gibi
PC/dizüstü bilgisayar için AC1300 USB WLAN çubuğu, 2.4G/400Mbps + 5G/866Mbps ile 1300 Mbps USB 3.0 WiFi dongle adaptörü, manyetik taban, 2x3dBi antenler, WLAN mobil erişim noktası (yumuşak AP), WPS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PC/dizüstü bilgisayar için AC1300 USB WLAN çubuğu, 2.4G/400Mbps + 5G/866Mbps ile 1300 Mbps USB 3.0 WiFi dongle adaptörü, manyetik taban, 2x3dBi antenler, WLAN mobil erişim noktası (yumuşak AP), WPS : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bende direkt aktif olarak gözüküyor. İnternet falan paylaşıyorum gelen arkadaşlarıma.Bunu Aldım Ama Windows Da Ayarlara Girince Hotspot Özelliği Aktif Değildi.
telefondan usb ile mi alıyorsun interneti. olur ethernet kablosu biri modeme biri bilgisayara bağlaman lazım ağ ayarlarında paylaşılan internet ayarı yapman lazım sanırım olması gerekiyor ama emin değilim.Bunu Aldım Ama Windows Da Ayarlara Girince Hotspot Özelliği Aktif Değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben İnterneti Telefondan Usb Kabloyla Bilgisayara Bağlıyorum Bu Attığınız Cihazlarda Lan Kablosuyla PC Bağlayıp İnterneti Dağıtabilir Miyim?