Neler Yeni

Yardım Hotspot özelliği olan Wi-Fi adaptör veya ağ kartı önerisi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba,

Sorum başlıktadır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 500-1000TL

Son düzenleme:

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Bilgisayarıma kabloyla bağlamış olduğum interneti yine bilgisayarımdan nasıl Wi-Fi olarak diğer cihazlara paylaştırabilirim desktop PC kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.
Mobil etkin noktayı mı kastediyorsun? Eğer o ise sağ alttaki bildirim merkezinden açılıyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobil etkin noktayı mı kastediyorsun? Eğer o ise sağ alttaki bildirim merkezinden açılıyor.
Pc'de WIFI dağıtıcak donanım yok hem alıcı hemde verici özelliği olan usb bağlantılı bir cihaz varmı önerebileceğiniz?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
şu kodlarla eskiden yapmıştım ama pek verimli çalışmıyor. zamanında baya işimi görmüştü. her adaptör oluyordu bu kodlarla. en fazla 1 veya 2 cihaz bağlanabilir fazla cihaz bağlanınca ip dağıtmada sorun yaşayabiliyor ve internet tam saçmalıyor.
access pointler var wifi alıp wifi yayıyor ama mesafeleri kısa haberin olsun bunda cihaz fazla olsa da sorun çıkarmaz sanırım. 2.4ghz ve 5ghz farkları var bunların. 2.4 daha uzağa sinyal göndrir. 5ghz daha hızlı mesafesi biraz daha az sinyallerin

----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
şu kodlarla eskiden yapmıştım ama pek verimli çalışmıyor. zamanında baya işimi görmüştü. her adaptör oluyordu bu kodlarla. en fazla 1 veya 2 cihaz bağlanabilir fazla cihaz bağlanınca ip dağıtmada sorun yaşayabiliyor ve internet tam saçmalıyor.
access pointler var wifi alıp wifi yayıyor ama mesafeleri kısa haberin olsun bunda cihaz fazla olsa da sorun çıkarmaz sanırım. 2.4ghz ve 5ghz farkları var bunların. 2.4 daha uzağa sinyal göndrir. 5ghz daha hızlı mesafesi biraz daha az sinyallerin

----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
Bunlar Sinyal Güçlendirici Ama Bana Desktop PC Takılıcak Adaptör Tarzı Bir Şey Lazım. Sinyal Güçlendirici Değil PC Deki İnterneti Hotspot Olarak Dağıtıcak Cihaz Lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Bunlar Sinyal Güçlendirici Ama Bana Desktop PC Takılıcak Adaptör Tarzı Bir Şey Lazım. Sinyal Güçlendirici Değil PC Deki İnterneti Hotspot Olarak Dağıtıcak Cihaz Lazım.
bütün adaptörler oluyor. en ucuzunu bile alsan yukarıda attığım videodaki kodları cmd yazınca yapıyor.
access pointte işini görür interneti alıyorsun kablo ile kendi bilgisayarına bağlıyorsun diğerleri de wifi olarak bağlanıyor ?
ap özellikli yazıyor bunda bu şekil istiyorsan olur gibi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bunu Aldım Ama Windows Da Ayarlara Girince Hotspot Özelliği Aktif Değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün adaptörler oluyor. en ucuzunu bile alsan yukarıda attığım videodaki kodları cmd yazınca yapıyor.
access pointte işini görür interneti alıyorsun kablo ile kendi bilgisayarına bağlıyorsun diğerleri de wifi olarak bağlanıyor ?
ap özellikli yazıyor bunda bu şekil istiyorsan olur gibi
Ben İnterneti Telefondan Usb Kabloyla Bilgisayara Bağlıyorum Bu Attığınız Cihazlarda Lan Kablosuyla PC Bağlayıp İnterneti Dağıtabilir Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Bende direkt aktif olarak gözüküyor. İnternet falan paylaşıyorum gelen arkadaşlarıma.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende direkt aktif olarak gözüküyor. İnternet falan paylaşıyorum gelen arkadaşlarıma.
Ekstra Bir Ayar Yapmak Gerektimi? Driver Kurdum Hotspot Ayarlarına Girince Aktif Gözükmüyor.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben İnterneti Telefondan Usb Kabloyla Bilgisayara Bağlıyorum Bu Attığınız Cihazlarda Lan Kablosuyla PC Bağlayıp İnterneti Dağıtabilir Miyim?
telefondan usb ile mi alıyorsun interneti. olur ethernet kablosu biri modeme biri bilgisayara bağlaman lazım ağ ayarlarında paylaşılan internet ayarı yapman lazım sanırım olması gerekiyor ama emin değilim.

wifi aparatı var mı sende.aldım yazmışsın o olur işte. sana attığım videoda kodlar var onları yaz intenret dağıtılacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,741
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom