ASPHO
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
MATTEL100 kodunu kullanın Premium var ise 372₺'ye geliyor bu model için çok ucuz.Sipariş oluşturduktan sonra tekrar oluşturabiliyorsunuz.
Hayır galiba ilgisi alakası olan bilirDostum kapıları açılıyor mu?
İlk kutuda ne gözüküyorsa o gelir satıcı HepsiburadaAna fotodaki torettonun siyah arabası geliyor demi ? Yan fotolarda gözükmüyor
Ben aldıydım 3 hafta önce aynısı gelmiştiAna fotodaki torettonun siyah arabası geliyor demi ? Yan fotolarda gözükmüyor
Kalitesi nasıl güzel duruyor muİlk kutuda ne gözüküyorsa o gelir satıcı Hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aldıydım 3 hafta önce aynısı gelmişti
Hayır.Dostum kapıları açılıyor mu?
Standart modeller çok kalite beklemeyin. Gümüş veya altın serisinde detay çok olur.Kalitesi nasıl güzel duruyor mu
Şu migrosta satılanlar gibi mi olur ? Bi ara ordan almıştım 5-6 tane duruyolar evdeHayır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Standart modeller çok kalite beklemeyin. Gümüş veya altın serisinde detay çok olur.
Güzel fiyatta boyaları çok tırt geldi gözüme küçükken daha kaliteliydi bunlarMATTEL100 kodunu kullanın Premium var ise 372₺'ye geliyor bu model için çok ucuz.Sipariş oluşturduktan sonra tekrar oluşturabiliyorsunuz.
Evet, klasik modellerin kalitesi belli. Tekerlekler plastik, detay seviyesi az ( far, stok vs çizilmez )Şu migrosta satılanlar gibi mi olur ? Bi ara ordan almıştım 5-6 tane duruyolar evde