Renoverte
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Buğra Şen
Geçen günlerde Elraenn in attığı House Flipper videoları izliyordum. Steamde zaten vardı bende oyun. Sonra gaza gelip oyunu indirdim. Oynamaya başladım ve para kastım. Sonra kendi evimi yapmaya başladım. Elraenn izlediğimde güzel eşyalar kullanıyordu, dikey radyatör, büyük havuz fln. Bende bunları kullanmak istedim. Oyuna açıp girdiğim zaman bunların olmadığını fark ettim. Oyunun dosyalarını onlarca kez doğrulattım ve güncellemeleri kontrol ettirdim. Bir eksik çıkmadı. Ve Elraenn de 108k lık bir ev bende 500k ya denk geliyor. Bu aradaki 400k fark nerden geliyor ve eşyaların bazıları neden eksik?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu resimlerde Elraenn de 4 kısım varken bende 3 kısım var. DLC eksikliği olamaz bütün DLC ler varGeçen günlerde Elraenn in attığı House Flipper videoları izliyordum. Steamde zaten vardı bende oyun. Sonra gaza gelip oyunu indirdim. Oynamaya başladım ve para kastım. Sonra kendi evimi yapmaya başladım. Elraenn izlediğimde güzel eşyalar kullanıyordu, dikey radyatör, büyük havuz fln. Bende bunları kullanmak istedim. Oyuna açıp girdiğim zaman bunların olmadığını fark ettim. Oyunun dosyalarını onlarca kez doğrulattım ve güncellemeleri kontrol ettirdim. Bir eksik çıkmadı. Ve Elraenn de 108k lık bir ev bende 500k ya denk geliyor. Bu aradaki 400k fark nerden geliyor ve eşyaların bazıları neden eksik?