Howmanyfps ne kadar doğru?

NihorAlaK

80+
Reaksiyon skoru
8
Hacı örneğin rustta ful ayarlarda 170 FPS gösteriyor fakat oyunda full ayarlarda 70-90 bişey alıyorum en düşük ayarlarda chatgpt 200lerde Alman lazım diyo ben 110 karda alıyorum csgoda en yüksek ayarlarda 300lerde alırsındiyor 220 falan alıyorum. Lolde Max ayarlarda 1
270fps alırsın diyor 200 alıyorum tam 200 civarlarında yani benim bilgisayarım sorunlu %50 kadarda fake info vermiyordjr herhalde yani? Bu testleri uaparke öyle çatışma falanda girmedim yani normal en basit yerlerdeki değerler

Hic bir doga ustu guc ne kadar fps alacagini tahmin edemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ne aliyorsan odur, bu tarz siteler ozellikle chatgpt youtube olsun incleme siteleri olsun buralardan verileri alip sana ortlama sonuc verir ama siteden aldigi adamin ayni donanima sahip olsa bile senle oc yapip yapmadigi ne malum veya windowsu debloat edip, onu bunu kurcalayip performans arttirdigi

FPS Sitelerinde ise kullanicilar giriyor genellikle bu bilgileri ama moderasyon kotu biri gercekcilege yakin cok yuksek fps artsin, sitede ki o fps degeri artar mesela alman gerektigini soyledigi deger.

Standartinda kullaniyorsan her seyi, bir ariza sorun yoksa aldigin fps'ler dogrudur yani

Tam da dedigim gibi siteye gittim kendi sistemimi girdim Lowda aldigim cs2 fps degerini bana en yuksekte alirsin diyor :D

En yuksekte RX 6600 b*k alir o degerleri ayiptir soylemesi 300fps oynuyorum Low ayarlarda sadece golge ve doku ayari yuksek, sitede bana her sey ultra da alirisin diyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri