Neler Yeni

HP 15-DK0014NT - Bu Laptop'un ekran tazeleme hızını bilen var mı? 144 Hz mi?

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
Merhabalar, Heryerde ''HP 15-dk0014nt'' Marka/Modelli Dizüstü Bilgisayarın Ekran Yenileme Hızı/Sıklığı Hakkın'da Bilgi Araştırdım Ancak Bulamadım: Laptopun Linki - Lütfen Yardımcı Olurmusunuz Bu Laptop'un Hz'i 60 mı? 144 mü? anlayamadım, veyahut bana önerebileceğiniz bu laptopla eşdeğer ya da bu fiyata daha iyi olanlar varsa tavsiye ederseniz sevirinim.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Merhabalar, Heryerde ''HP 15-dk0014nt'' Marka/Modelli Dizüstü Bilgisayarın Ekran Yenileme Hızı/Sıklığı Hakkın'da Bilgi Araştırdım Ancak Bulamadım: Laptopun Linki - Lütfen Yardımcı Olurmusunuz Bu Laptop'un Hz'i 60 mı? 144 mü? anlayamadım, veyahut bana önerebileceğiniz bu laptopla eşdeğer ya da bu fiyata daha iyi olanlar varsa tavsiye ederseniz sevirinim.
Hp nin bu kasalı bilgisayarı arkadaşımda var memnun değil ısınma sorunu var diyor hoparlörlerini beğenmiyor monster alacak monster modellerine bakabilirsin.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen kasasız dizüstü bilgisayar görmedim, Monster tarafına yöncelecektim ancak araştırdığım'da performans ölçüleri fiyatına göre HP daha iyi sonuç veriyor. Monster Laptop Link
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takıntılı olduğum noktalar, Hoparlör ses,tiz,bas veya Ekran Boyutu/Panel ölçeyi veya Depolama Alanı vb. değil, çoğunlukla Evde olmak üzereLaptop Soğutucusuyla Kullanıcam Laptop'a Temas Olmayacak, Mekanik Klavye ve Mouse ile oynayacağım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@Respiky
"Yükselt" özelliğini kullanabilirsin, o şekilde konu açmana gerek yok
Screenshot_16.png

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
120hz de olabilir

Top Bottom