yaklaşık 3 hafta önce mediamarktan hp victus 15 aldım içinde 12.nesil i7 ve 3050 ti var kendi uygulaması üzeriden fan hızını en üst seviyeye almama rağmen ets 2 en üst ayarlarda oynarken işlemci 100 dereceye ulaşıyor sizce bu normal bir durum mu ?
Laptobunuz hava aliyor mu direk masa üzerine vs koyup oynamıyorsunuzdur umarimyaklaşık 3 hafta önce mediamarktan hp victus 15 aldım içinde 12.nesil i7 ve 3050 ti var kendi uygulaması üzeriden fan hızını en üst seviyeye almama rağmen ets 2 en üst ayarlarda oynarken işlemci 100 dereceye ulaşıyor sizce bu normal bir durum mu ?
Hocam bi leptop soğutması alın ama bu sıcaklıklar normal değilyaklaşık 3 hafta önce mediamarktan hp victus 15 aldım içinde 12.nesil i7 ve 3050 ti var kendi uygulaması üzeriden fan hızını en üst seviyeye almama rağmen ets 2 en üst ayarlarda oynarken işlemci 100 dereceye ulaşıyor sizce bu normal bir durum mu ?
bu sıcaklıklar hiç normal değil kanka laptopu kaldırmayı denermisinyaklaşık 3 hafta önce mediamarktan hp victus 15 aldım içinde 12.nesil i7 ve 3050 ti var kendi uygulaması üzeriden fan hızını en üst seviyeye almama rağmen ets 2 en üst ayarlarda oynarken işlemci 100 dereceye ulaşıyor sizce bu normal bir durum mu ?
Tavsiye edebilecegin kaliteli bir soğutucu var mıHocam bi leptop soğutması alın ama bu sıcaklıklar normal değil
Arkası açıkLaptobun arkası hava almıyordur büyük ihtimalle
DeneyeceğimGüç seçeneklerinden dengeliye alın performanstan
Kitabı laptop monitörünün tam altındaki plastiğin üstüne koyucaksın altı hava alıcak şekilde o zaman tam soğutma performansına ulaşırsındostum 5 ay önce benzer özellikte bir laptop aldı abim ets de o kadar da ısınma yapmıyor değerlerin hiç normal değil fanların açık olucak şekilde altına kitap vs koyabilirsin soğutucu almadan önce
fiyat söylersen önerebilirimTavsiye edebilecegin kaliteli bir soğutucu var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkası açık
tam ortaya koyması gerekiyor eğer bahsettiği ürün aynı kasaya sahipseKitabı laptop monitörünün tam altındaki plastiğin üstüne koyucaksın altı hava alıcak şekilde o zaman tam soğutma performansına ulaşırsın
Tam altına koyarsa masada olmasıyla farkı olmaz alttan hava almazfiyat söylersen önerebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam ortaya koyması gerekiyor eğer bahsettiği ürün aynı kasaya sahipse
bahsettiği kasayı bilmiyorum ama victus modelin çift fanlı sıcak hava arka çıkışlı olan model ise evet tam ortaya a5 kağıdına sahip bir kitap koyarsa sorun çözülme ihtimali var. Ben de bu bahsettiğim model var hiçbir sorun yok kitap herhangi bir çıkışı kapatmıyor alttaki hava akışı da sağlanıyorTam altına koyarsa masada olmasıyla farkı olmaz alttan hava almaz