Neler Yeni

Yardım HP Hp Victus 16-S0032NT wi-fi sorunu

rincewind

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ulusoy
Kasım indirimlerinden bu modeli (Hp Victus 16-S0032NT Amd R5 7640HS 16GB 512GB SSD RTX3050-6GB Freedos 16.1" 144 Hz Fhd) 24k'ya aldım.
Fakat aldığımdan beri wi-fi'da kopmalar, ping sorunları, uzun süre wi-fi'a bağlanmama ve 5ghz hiçbir ağa bağlanmama gibi sorunlarla karşılaştım.
Üründe mediatek mt7921 wi-fi kartı var. Laptop'a veya wi-fi kartına özgü bir genel sorun mu var yoksa bana mı denk geldi? Aynı sorunu yaşayıp çözümünü
bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Driver'i güncellediniz mi? Ağ sıfırlama yapın.
Wifi sağ tık; özellikler, yapılandır, gelişmiş, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Gelişmiş sekmesinde; özellik kısmında 5ghz seçili mi?
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle
Gelişmiş güç ayarları değiştir.
Kablosuz bağ. ayarları, güç tasarruf modu, pilde-prizde en yüksek performans seçip deneyin, bir değişiklik var mı?

rincewind

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bir değişiklik yok sanırım değişimle uğraşmamak için (servis raporu vs.) iade edeceğim ayrıca ürünün 2 yıllık garantisinin temmuzda başladığın farkettim. Sanırım sorunlu, iade edilmiş ürünü yollamışlar. Benle birlikte forumdan alan bir arkadaşa yazdım onda bir sorun yok. Şanssızlık tamamen. Şu an aynı fiyata benzer özelliklte bir laptop da yok. Yardımın için teşekkürler yine de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,539
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom