Einstein
80+ Platinum
Dahası
gerek yok böyle kalsınekran böyle başka bir ayar yapmama gerek var mı? Alıntıyı görüntüle
gerek yok böyle kalsınekran böyle başka bir ayar yapmama gerek var mı? Alıntıyı görüntüle
buna ne diyeyim?gerek yok böyle kalsın
ilk baştaki seçeneği işaretle ok debuna ne diyeyim? Alıntıyı görüntüle
tamam deyince ne diyor
veriler silinecek dedi tamam dedim şimdi başladı niye öyle bir uyarı yaptı ki?tamam deyince ne diyor
bilgim yok hocam ama sorun olacağını sanmıyorum.veriler silinecek dedi tamam dedim şimdi başladı niye öyle bir uyarı yaptı ki?
yüklesin direkt laptoba takıp deneyeceğim bakalımbilgim yok hocam ama sorun olacağını sanmıyorum.
benim laptopta uefi yoksa sıkıntı yok yani mbr yaptık zaten sıkıntı olmaz herhalde
böyle atmış bakalım laptoba atacağımbilgim yok hocam ama sorun olacağını sanmıyorum.
normal içindeki windows açıldı bu videoya uyarak gitsem nasıl olur?bilgim yok hocam ama sorun olacağını sanmıyorum.
Nasıl hocam anlamadım biostan Boot kısmını atar mısın?yüklesin direkt laptoba takıp deneyeceğim bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim laptopta uefi yoksa sıkıntı yok yani mbr yaptık zaten sıkıntı olmaz herhalde
böyle atmış bakalım laptoba atacağım Alıntıyı görüntüle
normal içindeki windows açıldı bu videoya uyarak gitsem nasıl olur?
generic flash diski buldum seçtim boş bir hdd taktım şimdi ekranda ghost spectre çıktı bu nedir?Nasıl hocam anlamadım biostan Boot kısmını atar mısın?
Boş bir hdd taktım öbürki hdd de Windows 10 kurulu olduğu için yapamadım şimdi neye basayımNasıl hocam anlamadım biostan Boot kısmını atar mısın?
ilk sıradakine bas.generic flash diski buldum seçtim boş bir hdd taktım şimdi ekranda ghost spectre çıktı bu nedir?
Boş bir hdd taktım öbürki hdd de Windows 10 kurulu olduğu için yapamadım şimdi neye basayım
inşallah bir sıkıntı çıkmaz 2-3 gündür baya uğraşıyorumilk sıradakine bas.
şimdi ne yapabilirim biraz arayüzü tuhaf geldi normal midir?ilk sıradakine bas.
3.cü sıradakine tıkla.inşallah bir sıkıntı çıkmaz 2-3 gündür baya uğraşıyorum
şimdi ne yapabilirim biraz arayüzü tuhaf geldi normal midir?