Hp Laptop destek lütfen

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
148
Hp pavilion g6 2311
I5 3210m 4gb ram
5 senedir içi açılmıyor
Kendim açabilir miyim?
+4gb ram eklesem mi?
Valorant bellek yetersiz diyor
Ne yapılmalı 2 ay kullanacağım maz

Hp pavilion g6 2311
I5 3210m 4gb ram
5 senedir içi açılmıyor
Kendim açabilir miyim?
+4gb ram eklesem mi?
Valorant bellek yetersiz diyor
Ne yapılmalı 2 ay kullanacağım maz
Vidaları dikkatli sökersen ve kırmazsan kasayı açarken açabilirsin ama rami artırmanın pekte bir anlamı yok

Valorant oynamak için yapacağınız harcama, zaman boşa olur.

Oyun dışında her türlü işinizi görebilir. Dizi, film izler, microsoft programlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. ( +4 ram daha eklediğinizde )

Valorant oynamak için yapacağınız harcama, zaman boşa olur.

Oyun dışında her türlü işinizi görebilir. Dizi, film izler, microsoft programlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. ( +4 ram daha eklediğinizde )
İşlemci de hiçbir sorunum yok, ama mesela roblox, mount and blade'de bile bellek full de işlemci %60bile değil, Ram 100de100 windows güvenliğini bile devre dışı bıraktım o kadar kötü birsey hocam

İşlemci de hiçbir sorunum yok, ama mesela roblox, mount and blade'de bile bellek full de işlemci %60bile değil, Ram 100de100 windows güvenliğini bile devre dışı bıraktım o kadar kötü birsey hocam
Windows 10 kullanıyorsan, ramin %100 olması normal. Çünkü zaten 1.5 - 2 gb civarını windows kullanıyor.

Valorant böyle eski işlemcilere optimizasyonla uğraşmıyor haklı olarak, benim bilgisayarımdaki işlemci önerilen işlemcilerden güçlü olmasına rağmen aşırı bir drop sorunu oluyordu eski olduğundan dolayı. Boşuna ram takviyesiyle uğraşmayın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,852
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri