Hocam dışarda yazana yani 3200e bakacaksınızTamamdır bekliyorum.
Mobilden baktıgım kadar açıklayıcı bilgi goremedim, iyice ayrıntılı sekilde arastırman lazım.HP destek şart mı bunun için kendimiz bu bilgiyi pc üzerinden edinemez miyiz?
Zaten termal macun yenilemeyi düşünüyordum, 2 ay önce bakım yapılmış serviste ama ne kalitede macun sürüldüğü belli değil o yüzden içini açmak farz oldu gibi.Mobilden baktıgım kadar açıklayıcı bilgi goremedim, iyice ayrıntılı sekilde arastırman lazım.
3200 MHz hocam ddr4 ram Samsung marka. Part numarasıyla aratırsanız aynısından bulabilirsiniz. Ddr4 3200 16 da takabilirsiniz. 2. Slot boş gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde görüntülüyorum ama tam anlayamadım 3200 mhz diye anladım ama cpu-z de parantez içinde 1600 mhz yazıyor. Görev yöneticisinde 3200 yazılmış. Memory slot selection sekmesinde ikinci slotu seçebiliyorum muhtemelen boş bir slot daha var seçtiğim zaman bilgiler gözükmüyor muhtemelen boş diye.
Rica ederim. 2. El bakarsan çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.Eyvallah çok sağol
Hocam anakartınız 32GB'a kadar ddr4 ram destekler. Elinizde bulunan 8GB rami sarı sitede satıp, sıfır veya ikinci el olarak 2x16 ram alabilirsiniz. Benim tavsiyem bu yönde.Öncelikle herkese iyi bayramlar.
Elimde hp 250 g9 bir laptop var. Mevcutta Ram 8 GB, yükseltme yapacağım. İkinci bir 8 GB Ram olarak mı yükseltmeliyim, 16 GB olarak ek bir Ram alsam herhangi bir sorun olur mu uyumluluk veya stabil çalışma açısından?
Örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-crucial-2x16-32-gb-ddr4-ram-1248274056/detayHocam anakartınız 32GB'a kadar ddr4 ram destekler. Elinizde bulunan 8GB rami sarı sitede satıp, sıfır veya ikinci el olarak 2x16 ram alabilirsiniz. Benim tavsiyem bu yönde.
Rica ederim. 2. El bakarsan çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
Sağolun teşekkür ederim. Uygun fiyata 2x8 şeklinde 3200 mhz buldum. Bir tanesini farklı bir laptopa takacağım. O yüzden 16 gb almaktan vazgeçtim. Zaten iş için kullanacağım normalde yükseltme yapmadan da kullanılır ama windows şu an 5gb civarında ram kullanıyor geriye pek bişey kalmıyor toplam 16 gb işimi görür gibi şimdilik. Diğer 8gb rami de başka bir laptopta kullanacağım.Hocam anakartınız 32GB'a kadar ddr4 ram destekler. Elinizde bulunan 8GB rami sarı sitede satıp, sıfır veya ikinci el olarak 2x16 ram alabilirsiniz. Benim tavsiyem bu yönde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-crucial-2x16-32-gb-ddr4-ram-1248274056/detay