evet öyle oluyor sürekli %10-15 lere düşüyor bu yüzden fps drop yaşıyorum sürekli bütün oyunlardasistemini ve sorununu daha açık anlatabilirsen bir fikir yürütebiliriz
oyun oynarken görev yöneticisini açıp her zaman üstte moduna getir drop yediğin anda hangi uygulamanın etkilediğini bulup durdurabilirsin
sorun devam ederse msi afterburner ile drop anındaki işlemci ve ekran kartı kullanım durumları nasıl değişiyor mesela %100 mü oluyor yada drop girince kitlenip %0-%10 seviyelerine gelip tekrar artıyor mu
güncel driverlar kurulu mu
bende benzer soruna nvidia container ve runtime broker sebep oluyodu eğer yukarıdakiler çözmezse bunları gidermeye çalışabiliriz
o kadar pc bilgim yok vallaha eğer discord kullanıyorsanız sesli bir şekilde anlatırsanız benim için daha iyi olurasıl sebep hdd kaynaklı da olabilir ama onu taramadan önce oyuna girmeden önce nvidia containerın dosya konumundan geri dönüşüme taşımayı dene
termal macunu en son ne zaman değiştinizsistem özelliklerim
INTEL CORE İ7 4785T 2.2 GHZ
16 GB 2 TB 4 GB AMD R7 A360 WIN10 27
Oyun oynarken çok fazla drop yiyorum 5-6 aydır yardımcı olabilseniz çok sevinirim
pc 2in1 olduğundan açılmıyor maaleseftermal macunu en son ne zaman değiştiniz
sistem özelliklerim
INTEL CORE İ7 4785T 2.2 GHZ
16 GB 2 TB 4 GB AMD R7 A360 WIN10 27
Oyun oynarken çok fazla drop yiyorum 5-6 aydır yardımcı olabilseniz çok sevinirim
zaten öyleyüksek perfomans moduna al bilgisayarı
zaten öyle
akşam bakarız o zaman şuan zoro kadar pc bilgim yok vallaha eğer discord kullanıyorsanız sesli bir şekilde anlatırsanız benim için daha iyi olur![]()