Çözüldü✓ Hp nin rezilligi nt-1054 modeli

Bu sorun Hall Sensor sorununun öğrenildiğinden beri yani yaklaşık sene başından beri bilinen bir sorun zaten, 2. yuva kullanıldığı zaman böyle sıkıntılar oluyor. Artık şu zamanda HP Victus'un sunduğu hiçbir artı özellik yokken üstüne bir de böyle garip garip sorunlarla gelmesinden ötürü alınmaz bir modeldir Victus modeli. Artık alındıysa yapacak bir şey yok ancak anlattığınız çözüm yoluyla en azından bu sorunun üstesinden gelmişsiniz. İnşallah hall sensor denk gelmez, o çok daha fazla kafa ağrıtıyor çünkü.
Bakalim 2 tb lik ssd kullanabiliyoruz siradaki deney 32x2 ram Takma deney icin rez alin :D laptop un egeyasi dicem de egeya ya hakaret olur bugun yazici markasi olmanin direginden döndü

arkadaşlar selam kasma ve ısınma sorunarı çözüldü artik işemci ısınmıyor fakat bugun 300 gb veriyi ci 2 m2 ssd aktarirken yonga seti 100 dereceyi gördü ve ssd de öyle kullanirken dikkatli olun 2 ci ssd değilde ilk slota 2 tb bi ssd takmanizi öneririm knou bu kadar imkaniniz varsa tek slota 2 tb yapiştirin 2 slotu pek önermiyorum ve oyunlarini ilk slottakine kurun yoksa felaket ısınır yardimlari için herkese teşşekür ederim iyi forumlar güncelleme hp 8c99 ıntel PCH yonga seti 80 derece gösteriyor boşta iken yük altinda 100 derece çikiyor 2 ci slot gerçekten bozuk :D
Sana diger konuda soylemedim mi pci ekspresi güç tasarrufuna almazdan pch cipin isinir ama 100 olmaz 93 faln olur. Termal padin bandini cikardin mi. Dedigim ayari guc tasarrufuna getirirsen 80i gecmez.Ayni ssd bende var bu yuzden onerdim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egea diyosun da 43e 14700hx veren baska bir marka var mı boş yapmışsın biraz her sorun yasadiginda çöp diyeceksen diger markalari da dene bi ara.
Yakin cevremde 5 kisiye aldirdim şu cihazdan hepsi de memnun,yazmak için yazmayin.Gamegaraj R9tler fabrika çıkışı 95 derece calisiyor anakart gidin ondan alın yazici markasiyla ugrasmazsiniz.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Sana diger konuda soylemedim mi pci ekspresi güç tasarrufuna almazdan pch cipin isinir ama 100 olmaz 93 faln olur. Termal padin bandini cikardin mi. Dedigim ayari guc tasarrufuna getirirsen 80i gecmez.Ayni ssd bende var bu yuzden onerdim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egea diyosun da 43e 14700hx veren baska bir marka var mı boş yapmışsın biraz her sorun yasadiginda çöp diyeceksen diger markalari da dene bi ara.
Yakin cevremde 5 kisiye aldirdim şu cihazdan hepsi de memnun,yazmak için yazmayin.Gamegaraj R9tler fabrika çıkışı 95 derece calisiyor anakart gidin ondan alın yazici markasiyla ugrasmazsiniz.
Dediginiz ayarlari yaptim genede randiman alamadigim icin begenmedim hem bi markayi her bakimdan begenmek zorunda degilim fiyat olarak haklisiniz zamaninda 1 yil once 34 bin e aldim fakat param olsa tercih edicegim bi seri degil sahsen daha guzel bilgisayarlara yönelirim

• Muhteşem
Dediginiz ayarlari yaptim genede randiman alamadigim icin begenmedim hem bi markayi her bakimdan begenmek zorunda degilim fiyat olarak haklisiniz zamaninda 1 yil once 34 bin e aldim fakat param olsa tercih edicegim bi seri degil sahsen daha guzel bilgisayarlara yönelirim
Bu arkadaş kafayı Victus ile yemiş hocam çokta takmayın yardımcı olur diye etiketledim de yine kötü yüzünü göstermiş. Victus'u gömen olunca konu sahibi falan dinlemeden eleştiriyor hemen. Adam mağdur olmuş işte hala niye marka savunması yapıyorsun değil mi ?

Üzgünlük ve sorunla uğraşmanın verdiği bitkinlik yetmiyormuş gibi bir de Vada'nın toxic hareketleri geliyor. :D

Bu arkadaş kafayı Victus ile yemiş hocam çokta takmayın yardımcı olur diye etiketledim de yine kötü yüzünü göstermiş. Victus'u gömen olunca konu sahibi falan dinlemeden eleştiriyor hemen. Adam mağdur olmuş işte hala niye marka savunması yapıyorsun değil mi ?

Üzgünlük ve sorunla uğraşmanın verdiği bitkinlik yetmiyormuş gibi bir de Vada'nın toxic hareketleri geliyor. :D
Valla burda bi tan3 daha var acer i ölümüne savunan victus u gömen 2 kisi kapissa 100 sayfa yorum olu4 hepsini okurum hatta yuz yuze free stye yaparlarsa bilet bile alirim

• Hahaha
Valla burda bi tan3 daha var acer i ölümüne savunan victus u gömen 2 kisi kapissa 100 sayfa yorum olu4 hepsini okurum hatta yuz yuze free stye yaparlarsa bilet bile alirim
Bazı konular gerçekten bu tarz tartışmalar için açılıyor gibi.

Size tavsiyem Vada adlı kullanıcıyı takip edin o olay çıkarabilme olasılığı en yüksei kişi görece benim için. Benim 2 3üye ile sorunum varsa onda sadece engellediği kişi benim profildem fazladır. Bir de hesabı bana göre daha yeni anladınız mı ? Ben artık model önerisi yapmıyorum. Yeterince yaptım kimi güvendi aldı kimi almadı. Bu işler tamamen paraya dayanıyor. Bakıyorsun Casper'a her konuda kan kusuyor ama clickbait olan indirim konularında varlar ve bu konularda da G870 kötü G911 güzel model diye savunuyorlar. Oysa kasa üreticiler benzer. Bedava olsa seni beni dinlemez alır yani.

Evet G911 daha iyi ama parasıda iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri