Neler Yeni

Hp Notebook capslock ışığı yanıp sönüyor

Cumaliofl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cumali oflu
Öncelikle selam.Bir Sorunumu dile getirmek ve çözüm bulmak istiyorum.Model adını tam olarak bilmiyorum ama bir HP Notebook oyuncu bilgisayarına sahibim.Cihazı alalı yaklaşık 4 yıl oldu ve pek sorun çıkarmadı denebilir.Fakat şuan bilgisayarın açılmıyor.Güç tuşuna bastığımda görüntü gelmiyor ve capslock ışığı üç kez yanıp sönüyor.Araştırmalarına göre ram bozuk olabileceği sonucuna ulaştım.Sorum ise yeni ram almak istiyorum ve hangi hızda hangi marka ram almalıyım veya hangi ramleri bilgisayarım destekliyor bilmiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Murat Karahan
laptobun içindekilerle aynısını almanı tavsiye ederim bunun içinde pcyi sökmen lazım hazır sökmüşkende ramleri çıkarıp tek tek dene slotlarını değiştir ve uçlarını dirençlerini kırmadan silgi ile sil bende de hp laptop var içini açtım kapattım ayynı hatayı verdi ram yerlerini değiştirince dzeldi olabiliyor böyle şeyler

Cumaliofl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cumali oflu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laptobun içindekilerle aynısını almanı tavsiye ederim bunun içinde pcyi sökmen lazım hazır sökmüşkende ramleri çıkarıp tek tek dene slotlarını değiştir ve uçlarını dirençlerini kırmadan silgi ile sil bende de hp laptop var içini açtım kapattım ayynı hatayı verdi ram yerlerini değiştirince dzeldi olabiliyor böyle şeyler
Ya ben fazlasıyla açıyorum temizliyorum felan.Dediğinide denedim slot değiştirdim sildim ama yinede açılmadı.Yinede sorunumla ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Top Bottom