Neler Yeni

hp notebook ram yükselticem garanti önemlimi ( ve ram onerisi istiyorum)

Musa Dinç

80+ Bronze
bütçemı çok aşıyor hocam corsairler boş masraf olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun bilgisayarı değil sonuçta
Oyuncu bilgisayarı farketmez performans istersen iyisinden Alcan farkeder ama çok farketmez bütçen hangisine yeterse

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
merhabalar iyice canımı sıkmaya başlayan bir durum var arkadaşlar tabikide apu sistemlerın, laptopların baş belası 8 gb ram notebookum da 4+4 8gb samsung 2667 mhz ramler var ben bunu 8x2 yapıcam nedeni oyunlarda falan sürekli ramden kaynaklı drop oluyor ping verıyor onceden çok olmuyordu onemsemıyodum ama arkadaşlar ile oynamak için dc indirdim ve drop sürekli olmaya başladı bende diyorum ram yükselteyim ama pc nin 9 ay garantisi var önemlimi sizce ram eklersem garantisinin gideceğini söylemişti forumdaki arkadaşlar
Bilmiyorum garantisi bozulur diyen arkadaşlar neye göre söyledi onları suçlamak istemem ama ben kendi HP Omen laptopuma ram yükseltmesi yapacağım zaman müşteri hizmetleri gara ti bozulmaz dedi. Belki oyuncu serisi laptoplar ile diğer laptoplar arasında garanti koşulları açısından fark vardır. Bunu arayıp müşteri hizmetlerine sorsan daha iyi olur.

Can...

80+ Platinum
Bilmiyorum garantisi bozulur diyen arkadaşlar neye göre söyledi onları suçlamak istemem ama ben kendi HP Omen laptopuma ram yükseltmesi yapacağım zaman müşteri hizmetleri gara ti bozulmaz dedi. Belki oyuncu serisi laptoplar ile diğer laptoplar arasında garanti koşulları açısından fark vardır. Bunu arayıp müşteri hizmetlerine sorsan daha iyi olur.
zaten ram de bulamadım notebook a 1200 1500 masraf edip ram almak ne kadar mantıklı tartışılır bence gereksız uygun yollu bulana kadar durucak ya da satıp oyuncu laptop alıcam ama oda mümkün değil

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
zaten ram de bulamadım notebook a 1200 1500 masraf edip ram almak ne kadar mantıklı tartışılır bence gereksız uygun yollu bulana kadar durucak ya da satıp oyuncu laptop alıcam ama oda mümkün değil
Hacım bi ayrıntıyı unutmuşum. Müşteri hizmetleri biz laptopu size nasıl gönderdiysek garantiye o şekilde yollayın dedi. Yani ram alıp taksan bile eskisi dursun garantiye göndereceğin zaman eskilerini tak gönder diyor. Bilmem ne kadar mantıklı bir hareket ama sonuçta müşteri hizmetleri. Eğer alacak olursan bilgin olsun.

Can...

80+ Platinum
Hacım bi ayrıntıyı unutmuşum. Müşteri hizmetleri biz laptopu size nasıl gönderdiysek garantiye o şekilde yollayın dedi. Yani ram alıp taksan bile eskisi dursun garantiye göndereceğin zaman eskilerini tak gönder diyor. Bilmem ne kadar mantıklı bir hareket ama sonuçta müşteri hizmetleri. Eğer alacak olursan bilgin olsun.
aslında ben pc yi muğlada teknosadan aldım götürsem onlar yaparmı bu işi ( her hangi bir teknosaya)

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
aslında ben pc yi muğlada teknosadan aldım götürsem onlar yaparmı bu işi ( her hangi bir teknosaya)
Teknosanın yapacağını zannetmiyorum. Yapsalar bile bence garanti kapsamında olmaz. Yetkilis servis niteliği sanırım Teknosa gibi mağazalarda yok.

Top Bottom