Neler Yeni

HP Omen 16-0000NT 8X168EA alınır mı?

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Bütçe
40000

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
hp omen kesinlikle uzak durmanız gereken bir seri. acer nitro 16 bakmanızı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tuna
Nitro 16 çöpünden uzak dursun bence sıvı metali düzgün sürmeyi öğrensinler önce ayrıca pttavmden beleş mal olsa almam arkadaşın yorumunu görmezden gelebilirsiniz

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nitro 16 çöpünden uzak dursun bence sıvı metali düzgün sürmeyi öğrensinler önce ayrıca pttavmden beleş mal olsa almam arkadaşın yorumunu görmezden gelebilirsiniz
Dostum zaten acer düşünmüyorum tasarımı hiç hoşuma gitmiyo daha sade bişey bakıyor ya lenovo loq yada victus 16 siyah kasa düşünüyordum bunu omeni sıkıntısız dediler özellikleride okey gibi omenin sadece wf0 kasalarında sensör arızası ve kronikleri varmış bunda yok dendi
Sadece satıcıya çok güvenemedim

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
hp omen 16 kullanıcısıydım kronik uyku moduna girme soru vardı teknik servisten rapor almasaydım iade bile edemiycektim. hp ilk önce sensörleri nereye koyması gerektiğini öğrensin

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tuna
hp omen 16 kullanıcısıydım kronik uyku moduna girme soru vardı teknik servisten rapor almasaydım iade bile edemiycektim. hp ilk önce sensörleri nereye koyması gerektiğini öğrensin
Çünkü aldığın model kronik soruluydu wf0 intel 13. Nesil kasalarda vardı bu problem sonra düzelttiler hatta bence bu yılın 2024 kasa omenları kusursuza yakın soğutmaları mükemmel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum zaten acer düşünmüyorum tasarımı hiç hoşuma gitmiyo daha sade bişey bakıyor ya lenovo loq yada victus 16 siyah kasa düşünüyordum bunu omeni sıkıntısız dediler özellikleride okey gibi omenin sadece wf0 kasalarında sensör arızası ve kronikleri varmış bunda yok dendi
Sadece satıcıya çok güvenemedim
Satıcıya biraz baktığımda banada hiç güven vermiyor hocam bilemedim o yüzden satıcıdan emin olmadan almanızı önermem sonra uğraşıp durursunuz bu fiyat bandında muadil bir cihaz öneriyim gelmişken aklınızda bulunsun diye https://app.hb.biz/fDTDmjVR9wls
İşlemcisi cok güclü omena göre bunada bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,728
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom