Hp Omen 16 mı Lenovo Legion 5 Mi?

Farukk.

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese Merhaba, uzun zamandır dizüstü bilgisayar arayışındayım. 3 Model arasında kaldım linklerini bırakıyorum:
Hp Omen 16-AM0009NT
Lenovo Legion 5
Dell Alienware 16X Aurora AC16251

İşlemci tarafı kafamı çok karıştırıyor, Ultra 7 255HX mi, Interl Core 7-240H mı, AMD Ryzen 7 260 mı derken işin içinden çıkamadım size danışmak istedim. Eğer sizin de önerileriniz olursa seve seve değerlendiririm. Şimdiden Teşekkür Ederim.:peped:

net legion 5 kardomm

Son düzenleme:

Bunu Alabilirsin .
tavsiyen için teşekkür ederim cihaz hoşuma gitti. Bugün incehesap gaming gecesini bekleyeceğim, daha iyi bir model gelmezse sanırım bunu alacağım.

tavsiyen için teşekkür ederim cihaz hoşuma gitti. Bugün incehesap gaming gecesini bekleyeceğim, daha iyi bir model gelmezse sanırım bunu alacağım.
Fiyatına Göre Güzel Özellikler Sunuyor Almanı Tavsiye Ederim .

HP Omen alınmaz.

Herkese Merhaba, uzun zamandır dizüstü bilgisayar arayışındayım. 3 Model arasında kaldım linklerini bırakıyorum:
Hp Omen 16-AM0009NT
Lenovo Legion 5
Dell Alienware 16X Aurora AC16251

İşlemci tarafı kafamı çok karıştırıyor, Ultra 7 255HX mi, Interl Core 7-240H mı, AMD Ryzen 7 260 mı derken işin içinden çıkamadım size danışmak istedim. Eğer sizin de önerileriniz olursa seve seve değerlendiririm. Şimdiden Teşekkür Ederim.:peped:

Dell den uzak dur. HP Omen daha mantıklı duruyor.

HP Omen Alınmaz Demiş Kendisi Monster Kullanıyor :)
2 adet HP Omen sahibi olup, 2 tane de Victus aldırmış biri olarak, kendiminkiler dahil 3'ünde de Hall Sensörü sorunu yaşadım ve davalık olduk, neyse ki paramı misliyle aldım :) MSI GP76'nın birebir aynısı olan, 4 yıldır kullandığım cihazımda ise 1 kere bile bir sorun yaşamadım, MSI olduğu için. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın bence, milleti yanlış yönlendirmeyin :)

Son düzenleme:
2 adet HP Omen sahibi olup, 2 tane de Victus aldırmış biri olarak, kendiminkiler dahil 3'ünde de Hall Sensörü sorunu yaşadım ve davalık olduk, neyse ki paramı misliyle aldım :) MSI GP76'nın birebir aynısı olan, 4 yıldır kullandığım cihazımda ise 1 kere bile bir sorun yaşamadım, MSI olduğu için. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın bence, milleti yanlış yönlendirmeyin :)
2023 modellerde o sorun yaygın ama kesin yaşanacak diye bir şey yok. Arkadaşın attığı 2025 model olduğu için almasında sakınca yok.

2023 modellerde o sorun yaygın ama kesin yaşanacak diye bir şey yok. Arkadaşın attığı 2025 model olduğu için almasında sakınca yok.

Yine de yaşanılanları söylemek lazım, bu modeller çıkalı çok olmadı ve bu sorun genellikle 1-2 yıl içerisinde çıkıyor. Kaldi ki 2025 modellerinin de anakart arızası olanlarına çok denk geldim. Tam 15 yıl boyunca 2 farklı Pavilion serisi kullandım, ancak bu durumda bile öneremiyorum. Ne servisi servis, ne kalitesi kalite. Hele ki Legion 5 gibi bir cihazla mukeyese dahi olacak cihazlar değil. Ancak çok ciddi fiyat farkı olduğu zaman risk alınıp tercih edilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,454
Son üye
ocuonline
Geri