Maxp kanka yani 115+15 diye biliyorumHP Omen 17 ck0008nt ekran kartı kaç watt bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?
Çok iyi o zaman. Teşekkürler.Maxp kanka yani 115+15 diye biliyorum
Çok iyi o zaman. Teşekkürler.130w diye biliyorum.
Bu makinenin ısınmasi nasılMaxp kanka yani 115+15 diye biliyorum
Kanka ısınma anlamında üzmez ben bunlar legion arasında kaldım eğer ona yakın veya uygun fiyata bulursun legion al ama diğer türlü omen gayet güzeldir çoğu alandaBende bu modelden almayı düşünüyorum güzel makine ekran kartı da 90w yazmıştı satıcı ama satın alan bir kişinin yorumu 130w olduğu iddiasiysi bencede 130w dir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu makinenin ısınmasi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...m_term=k&v=1.81.6&wt_pc=akakce.c.k.pc#reviews şu linkteki 1tb olan modeli 2-3 ay önce 22.5k idi ama satıştan kaldırıldı burda yorumlar var okuyabilirsiniz
İdepad veya nitro dan iyi midir?Kanka ısınma anlamında üzmez ben bunlar legion arasında kaldım eğer ona yakın veya uygun fiyata bulursun legion al ama diğer türlü omen gayet güzeldir çoğu alanda
Kesinlikle ama aradaki farka değer mi bak orasını bilmiyorumİdepad veya nitro dan iyi midir?
Kesinlikle iyisi değer 2k uaKesinlikle ama aradaki farka değer mi bak orasını bilmiyorum
Ürünü satın aldım. Test ettikten sonra yeni konu açacağım.HP Omen 17 ck0008nt ekran kartı kaç watt bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?