Bu özelliklerde galiba iyi dereceler
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ9 zor soğutan bir işlemci sanırım
Kaba bir ifade olacak ama gerçekten yardırıyor..
Bu özelliklerde galiba iyi dereceler
İ9 zor soğutan bir işlemci sanırım
sogutmalari iyi laptoplari var ancak cok pahali digerlerine cop desen yeridir zatenSanmıyorum, MSI kalitesi ile omen aynı değil maalesef. Ben yerinde olsam MSI 1. Tercihim olurdu.
Max bütçe nedir ona göre bakay
al geç bunu, 80 kya 4070 aldırmaya çalışıyorlar halahttps://www.vatanbilgisayar.com/hp-...00h-rtx4080-12gb-32gb-1tbssd-17-3inc-w11.html cihazın soğutması ve kasa kalitesi hakkında çekincelerim var yorumunuz nedir
Oradan bakınca MSI yetkilisine mi benziyoruz?al geç bunu, 80 kya 4070 aldırmaya çalışıyorlar hala
tamamda 5 6 derece daha soğuk çalışıcak diye 4070 laptoba 70 80 k vermek mantıklımıOradan bakınca MSI yetkilisine mi benziyoruz?
Aldırmaya çalışmıyoruz, MSI 70 dercelere zor çıkıyor diyor bende o zaman o modeli al diyorum çünkü omen garanti bir şekilde daha sıcak çalışıyor.
Peki o zaman şunu sorayım bu 5-6 derece ömrünü kısaltmasına neden olan sıcaklıklar mı yaratırtamamda 5 6 derece daha soğuk çalışıcak diye 4070 laptoba 70 80 k vermek mantıklımı
hayırPeki o zaman şunu sorayım bu 5-6 derece ömrünü kısaltmasına neden olan sıcaklıklar mı yaratır