Neler Yeni

Hp omen 17 vs Hp victus 16 vs Acer nitro 16 vs Msi katana 17 vs Asus tuf a15

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Merhabalar , laptop alcam ve kendime göre eleyerek bu laptoplar arasında kaldım. İleriye dönük uzun ömürlü almak istiyorum, üniversitede
kullanabileceğim , sınıf kütüphane vb. ortamlarda fan sesinin ortama rahatsızlık vermeyecek, batarya kullanım süresinin uzun olması artı olur kriterlerim bunlar. Oynayacağım en ağır oyun Rdr2 olur. Bilgisayarlardan çok fazla anlayan biri değilim araştırma yaptım aralarında sürekli kısır döngüye girdim biri birinden iyi derken yine başa dönüyor yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bir sorumda mux switch özelliği laptoplar için çok önemli mi ? Baktığım laptolar arasında mux switch olmayan laptop var herhalde net bir cevap bulamadım. Laptop linkleri şunlar :

biraz uzun oldu kusura bakmayın.

RDR2 zaten en ağır oyunlardan biri : )

Neyse, daha önce nerelerde hangi platformlarda oyun oynadın bilmiyorum. Laptoplarda oyun oynama tecrüben oldu mu mesela? Olduysa ve biliyorsan tamam da hiç alakan yoksa uzak dur derim ben.

Okul - üniversite içinse bütçene uygun al bi macbook air veya pro, okul bitene kadar kafan rahat olur.

HP Victus kullanıcısıyım, memnundum ama SAKIN ALMAYIN. Hall sensörü sorunu en sık s0 ve r0 serilerinde olsa da R1 serisinde de görenler oldu. Kesinlikle çok sağlam bir laptop olsa da bu kronik sorunun çözümü yok, ücretsiz anakart değişimi yaparlar ama her yıl çıkması kaçınılmaz. RDR2 gibi oyunlar oynayip işlemciyi 70-75 dereceye çıkarırsanız kaçınılmaz. Listenizdeki cihazların hepsi güzel fakat HP victusu çıkarın. Hall sensörü sorunu olmasa kesin alınabilecek bir cihazdı maalesef.

Hp alma, sensör sorunu 2023 aralıkta aldığım hp omen 16 da vardı hala sensör sorunu var hp cihazlarda, pek umurlarında değil kronik sorunlar. Zaten serviste adam akıllı iş yapmıyor pişman olursun.

Servisler genelde termal macunun içine ediyor ondan dolayı servisten gelen cihazı birde başka biryere verip veya kendin yaparak termal pad bakımı yapman gerek.

yeşil forumda lemontree68 isimli bir arkadaş "HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları" adıyla bir rehber paylaştı, 42 sayfa yorum tek tek okuyabilirsiniz kim servis ile ne yaşamış nasıl iade etmiş nasıl bir halde kullanıyor bilgisayarı şu anda hepsi var.

hp alma, sensör sorunu 2023 aralıkta aldığım hp omen 16 da vardı hala sensör sorunu var hp cihazlarda pek umurlarında değil kronik sorunlar zaten serviste adam akıllı iş yapmıyor pişman olursun.

Servisler genelde termal macunun içine ediyor ondan dolayı servisten gelen cihazı birde başka biryere verip veya kendin yaparak termal pad bakımı yapman gerek.

yeşil forumda lemontree68 isimli bir arkadaş "HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları" adıyla bir rehber paylaştı, 42 sayfa yorum tek tek okuyabilirsiniz kim servis ile ne yaşamış nasıl iade etmiş nasıl bir halde kullanıyor bilgisayarı şu anda hepsi var.
Hocam benimkisinin ana kartı değişecekti , yeni anakart diye termal macunu iyi yapma olasılıkları yok mu ? 😭

Merhabalar , laptop alcam ve kendime göre eleyerek bu laptoplar arasında kaldım. İleriye dönük uzun ömürlü almak istiyorum, üniversitede
kullanabileceğim , sınıf kütüphane vb. ortamlarda fan sesinin ortama rahatsızlık vermeyecek, batarya kullanım süresinin uzun olması artı olur kriterlerim bunlar. Oynayacağım en ağır oyun Rdr2 olur. Bilgisayarlardan çok fazla anlayan biri değilim araştırma yaptım aralarında sürekli kısır döngüye girdim biri birinden iyi derken yine başa dönüyor yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bir sorumda mux switch özelliği laptoplar için çok önemli mi ? Baktığım laptolar arasında mux switch olmayan laptop var herhalde net bir cevap bulamadım. Laptop linkleri şunlar :

biraz uzun oldu kusura bakmayın.
HP grubunu unut. Gaming serileri alinmaz o markanin, onun disinda asus ve msi olur.

Hocam benimkisinin ana kartı değişecekti , yeni anakart diye termal macunu iyi yapma olasılıkları yok mu ? 😭
HP omen 16 varken yolladım anakart değiştirip yolladılar ısılar uçtu termal macunun içine etmişler sensör sorunu da çözülmedi.

Kesin çözülmez diyemem ama hazırlıklı ol, bazıları şanslı olabiliyor bazılarıda benim gibi bahtı s piyade.

Çözülmez ise bir yere vericeksin hem sensörü bulup sökücekler hemde termal pad macun vs bakımı yapılcak. Tabi sorabilirsin neden servise gitti o zaman ? Galiba teknisyenlerin anakart değiştirmek konusunda hevesleri var bende anlamadım.

Son düzenleme:
hocam ama doğruya doğru eğer oyun OYNANMAYACAKSA macbooklar çok iyi cihazlar.
Sürekli aynı şeylerin yazılması ezber oluyor bir yerden sonra, 7 günde 70 defa Apple cihaz yazılıyor belki de. Artık yazan kişilerin neden yazdığını detaylı bir şekilde açıklaması daha iyi olur, misal; MacBook neden alınır veya neden alınmaz?

Sürekli aynı şeylerin yazılması ezber oluyor bir yerden sonra, 7 günde 70 defa Apple cihaz yazılıyor belki de. Artık yazan kişilerin neden yazdığını detaylı bir şekilde açıklaması daha iyi olur, misal; MacBook neden alınır veya neden alınmaz?
yanlış anlamyın hocam bende koyu bir apple hater ıyım ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Slayer 4 16 modelini
Veya aorus 16x modelini tercih edebilirsiniz

2k ekran ekran bulunuyor her ikisinde

Geri