Neler Yeni

Hp omen 17 vs Hp victus 16 vs Acer nitro 16 vs Msi katana 17 vs Asus tuf a15

HP omen 16 varken yolladım anakart değiştirip yolladılar ısılar uçtu termal macunun içine etmişler sensör sorunu da çözülmedi.

Kesin çözülmez diyemem ama hazırlıklı ol, bazıları şanslı olabiliyor bazılarıda benim gibi bahtı s piyade.

Çözülmez ise bir yere vericeksin hem sensörü bulup sökücekler hemde termal pad macun vs bakımı yapılcak. Tabi sorabilirsin neden servise gitti o zaman ? Galiba teknisyenlerin anakart değiştirmek konusunda hevesleri var bende anlamadım.
Sensör sorunu çözülmüştür diye düşünüyorum ama anakart değişmesine rağmen olmaması şaşırttı hocam. Kac gün sürdü sizin tamir süreci? Bazı insanlara anakart değişti denip dokunulmadigini da gördüm.

Slayer 4 16 modelini
Veya aorus 16x modelini tercih edebilirsiniz

2k ekran ekran bulunuyor her ikisinde
Bir kaç yerse görmüştüm fakat hatırlayamadığım sebeplerden ötürü ikisinide kötülemişlerdi yine sizin öneriniz üzerine ikisini daha detaylı ve önerenler olduğu için MacBookları araştıracam teşekkür ederim.

Sensör sorunu çözülmüştür diye düşünüyorum ama anakart değişmesine rağmen olmaması şaşırttı hocam. Kac gün sürdü sizin tamir süreci? Bazı insanlara anakart değişti denip dokunulmadigini da gördüm.
yok çözülmüyor anakart ile kısa bir süre düzgün çalışıp tekrar bozuluyor çünkü yeni anakartta sensör sökülü vs. olmuyor, banada zaten anakart değişti demediler ben kendim fark ettim kasaya işlem yaptıklarını. Bazılarına değiştik diyip değişmemişler bazılarına değiştiğini söylemeden değiştirmişler yani ne yaptıkları belli değil.

bana gelen raporda recovery bios atıldı termal macun yenilendi yazıyordu sadece ama kasayı açıp birşeyler sökmüşler belliydi kasanın vidaları vs. tam oturtmamışlar kasanın içinde bir şey oynuyordu sanki vidaya takılı ama tam oturtmamışlar gibi.

Yetkili servisi kıt bir firma onun dışında Acer nitro 16 dışında bana göre alınmaz diğermcihazları ısınma sorunu vs meydana geliyor.
Hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, bir sorum daha var lenovo loq 16 nasıldır bir fikriniz varmı ?
Bu model ilgimi çekti Acer nitro 16 ile karşılaştırırsak hangisi daha iyidir.

Geri