HP Omen Encoder vs Motospeed CK89 vs RK61

hawyy

80+
Reaksiyon skoru
1
HP Omen Encoder her ne kadar bütçemi aşsa da biraz daha bekleyip onu alabilirim çünkü Cherry MX Brown Switch var.
Motospeed CK89 Kailh Box White Switch kullanıyor.
RK61 ise kendi Red Switchlerini kullanıyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? 500TL'ye kadar klavye önerilerine açığım. Ancak mekanik klavye önerecekseniz Blue Switch ve Outemu Switch önermeyin. Çünkü ikisini de tercih etmeyi düşünmüyorum.

Hocam 60 klavye hem 108 klavye vermişsiniz. Bunlar ayrı 2 çeşit. 108 klavye arıyorsanız dediğiniz omen iyidir 60 arıyorsanız bw-kb1 ya da gk61 derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna da bakabilirsiniz
60, TKL veya tam boy kullanım açısından çok bir şeyi değiştirmez benim için. Şu boyut olsun, RGB olsun, bilek desteği olsun gibi takıntılarım yok. Kaliteli olsun, beni uzun yıllar götürsün yeter. Attığınız klavyeyi de gördüm ancak İngilizce Q olduğu için düşünmüyorum. Yurt dışından da klavye düşünmüyorum.

60, TKL veya tam boy kullanım açısından çok bir şeyi değiştirmez benim için. Şu boyut olsun, RGB olsun, bilek desteği olsun gibi takıntılarım yok. Kaliteli olsun, beni uzun yıllar götürsün yeter. Attığınız klavyeyi de gördüm ancak İngilizce Q olduğu için düşünmüyorum. Yurt dışından da klavye düşünmüyorum.
RK61 yurtiçinde var mı? HP omen olanı alın derim o zaman
25app ya da app25 kodu ile 25 tl indirim yapıyordu amazon tel uygulamasında

Geri