HP OMEN GAMING LAPTOP

Bu fiyata laptop mu alırdınız yoksa Masaüstü mü toplardınız

• Masaüstü

• Laptop

• Şahin alırdım :)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
28
Evet bilğiniz üzere günler geçiyor , yılar akıp gidiyor tabii ki teknolojide yerinde durmuyor. İşlemciler, ekran kartları derken bilgisayar teknolojileri aldı başını gitti. Masaüstü pc kendini yenilerken Laptoplarda yerinde durmadı tabii.
Screenshot_2020-04-14 NVIDIA GeForce Türkiye ( nvidiageforcetr) • Instagram fotoğrafları ve vi...png

Dün 13 Nisan 2020 tarihinde tanıtımı yapılan ve sahip olduğu teknolojisi ve fiyatıyla HP OMEN dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hp OMEN bildiğiniz üzere oyuncu serisi Laptoplardır yani oyunculara hitap eden bir seri . EE tabi oyunculara hitap ediyorsa özellikleride bir o kadar iyi ve güçlü olmalı. HP dün itibarı ile piyasaya sunduğu Laptop'un fiyatını ve özelliklerini de açıkladı . Bildiğiniz üzere oyun oynarken fps önemli, işte Hp buna dikkat çekerek Laptopunda 144hz bir ekran kullandı bu da oyuncuların dikkatinin ona yoğunlaşmasını sağladı. Şimdi Hp OMEN GAMING LAPTOP'un teknik özelliklerine bakalım ;
Screenshot_2020-04-14 HP OMEN by 7VW15EA i7-9750H 16GB 1TB+256SSD 6GB RTX2060 15,6 FHD W10 Gam...png

GeForce RTX 2060 6GB Paylaşımsız GDDR6 Ekran Kartı
Intel Core i7 9750H işlemci,
15.6 inç FHD
144 Hz IPS ekranlı HP OMEN LAPTOP

Evet bu özelliklere sahip HP GAMING LAPTOP 11.499 TL gibi bir fiyatla MediaMarkta satışa sunulup saatler içerisinde tükendi.

Ekler

• Screenshot_2020-04-14 NVIDIA GeForce Türkiye ( nvidiageforcetr) • Instagram fotoğrafları ve v...webp
    Screenshot_2020-04-14 NVIDIA GeForce Türkiye ( nvidiageforcetr) • Instagram fotoğrafları ve v...webp
    28.9 KB · Hit: 104
Şahsen laptop dan pek haz etmiyorum daha fazla paraya daha az ozellik ama daha fazla mobilite alıyorsun fakat yalan olmasın bence gayet iyiye benziyor en azından laptop piyasası için güzel.

Laptoplar daha cok seyahat eden kişiler için cazip olabiliyor :)

Ev dışında bi yerde kullanmayacaksam masaüstü alırdım ama başka şehirde öğrenciysem veya iş ile ilgili sürekli gezmem veya ofis ve evde kullanacaksam laptop alırdım ama laptopa bu kadar para vermezdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri