Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Emre
F/P olarak herkes Victus yada omen öneriyor. Nitrolarda sıvı sorunu var , asus tuf serisi ekran kötü, rog serisi coil sorunu var ne alacağız biz ya 50 - 60k arası 2 aydır laptop arıyorum
nitro da sıvı sorunu var derken ne kastettiniz?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
C Ş
F/P olarak herkes Victus yada omen öneriyor. Nitrolarda sıvı sorunu var , asus tuf serisi ekran kötü, rog serisi coil sorunu var ne alacağız biz ya 50 - 60k arası 2 aydır laptop arıyorum
MSI alacaksın rahat edeceksin.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Rizacan67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıza
nitro da sıvı sorunu var derken ne kastettiniz?
Sıvı macun düzgün yapılmadan geliyormuş. Çoğu kişi bu sorunu yaşamış işlemci 90-100 derecelerde çalışıyor. Acer yetkili servisi ile görüşüp bakıma gönderiyorsunuz onlar sıvı macunu değiştiriyorlar tekrar gönderiyorlar o zaman normalde dönüyür ve kullanılabilir oluyor. Tabi hepsinde böyle bir problem yok ama çoğu kişide olmuş.
MSI alacaksın rahat edeceksin.
Üst segment hariç boş gerçekten bende araştırdığımda öğrendim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tekin Ayber
hp gerçekten biraz korkulu, kelek teknoloji barındırıyor bence...

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
snop02
HP benim için fotokopici markasıdır..

vada

80+
Hall sensor sorunu zort, ama limitler yerinde victusta 90watt limit olmasına rağmen throttlestop ile 60ta kullaniyorum fazlası performans artirmiyor.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hall sensor sorunu zort, ama limitler yerinde victusta 90watt limit olmasına rağmen throttlestop ile 60ta kullaniyorum fazlası performans artirmiyor.
tabi canım tabi tabi salla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

para verdim gömdürtmem demiyor da limiti övüyor bu kadar düşmeyin be kardeşim.

limiti kaldırsan bile cihaz besleyemiyor anakartın dandikliğinden dolayı VRM ler Allaha emanet çünkü.

yeni cihazlar da da slot yeri yapıp lehimlemediler sonrada slot ekleyip lehimledir aa bakın anakart değişmiş çocuk kandırıyorlar sanki.

vada

80+
tabi canım tabi tabi salla.

para verdim gömdürtmem demiyor da limiti övüyor bu kadar düşmeyin be kardeşim.

limiti kaldırsan bile cihaz besleyemiyor anakartın dandikliğinden dolayı VRM ler Allaha emanet çünkü.

yeni cihazlar da da slot yeri yapıp lehimlemediler sonrada slot ekleyip lehimledir aa bakın anakart değişmiş çocuk kandırıyorlar sanki.
Predator grubunda çatır çutur herkes cihazını limitliyor sen uyu."Bana FPS vermeyen her watt gereksizdir."Üstat Ali Osman Uz

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Predator grubunda çatır çutur herkes cihazını limitliyor sen uyu."Bana FPS vermeyen her watt gereksizdir."Üstat Ali Osman Uz
o herife üstat diyen mi varmış gidin o sponsorlu paran göz herife size kitlesin cihazları kendisi çatır çatır yesin paraları predator grubu gayet iyi cihazlardır limiti kendin koyup kaldırman gerekir limitli cihazla işin olmaması gerekir sorunlu anakarta sahip oluyorlar kendinden limitli cihazlar.

bak bakalım senin üstatt dediğin adam sorunun söyleyen adama neler saymış tabi millet kendi linkinden cihaz almayınca parasız kalacak ve dedikkerine dikkat edin "sizin gibi dangalaklar her şeyi mafediyor" yani diyor ki param eksiliyor sizin yüzünüzden sizin gibi enayilerde inanıp bunun feşinden gidiyor.

iyi sallıyor ha göstersin bakalım bana yanan bir acer.

ustat dediğin adam sırf geneli victus olduğu için sponsorluk aldığı cihazlar ve tanıttırıldığı cihazlar limitleri övdü bu kadar para göz birisi ve siz hala bu adamın feşindesiniz bravo enayiler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-29 225441.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-29 225441.png
    51 KB · Hit: 32
  • Ekran görüntüsü 2024-08-29 225448.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-29 225448.png
    15.7 KB · Hit: 29
  • Ekran görüntüsü 2024-08-29 225453.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-29 225453.png
    66 KB · Hit: 30
Son düzenleme:

vada

80+
Yazmaya devam et yazdıkça yaşın ve zeka seviyen ayyuka çıkıyor burdaki saz arkadaşların dışında forumu okuyan herkes neyin ne olduğunu görüyor.üslup her şeydir.
Laptop alacak arkadaşlar cihaz.tv youtube telegram ve discord kanallarına bakmadan geçmeyin.ayrica listedeki diğer cihazlardan(misal nitro) komisyon kazanıyor bunu daha önce de söyledim ama 30iq beynin algılamıyor,iyi forumlar.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yazmaya devam et yazdıkça yaşın ve zeka seviyen ayyuka çıkıyor burdaki saz arkadaşların dışında forumu okuyan herkes neyin ne olduğunu görüyor.üslup her şeydir.
Laptop alacak arkadaşlar cihaz.tv youtube telegram ve discord kanallarına bakmadan geçmeyin.ayrica listedeki diğer cihazlardan(misal nitro) komisyon kazanıyor bunu daha önce de söyledim ama 30iq beynin algılamıyor,iyi forumlar.
artık öneri yapmıyorum zaten ali osman sizin gibi enayilerden para kazanıyor ben neden kazanmayayim? öneri isteyen atsın 50-100 TL kendisi için derin bir araştırma ile laptop seçeyim ali osman gibi windows kurup oyun oynamıyorum ben.

ali osman kendi üslubunu gözler önüne sermiş attığım ekran görüntüleri çok açıklayıcı olmadı sanırsam.

vada

80+
artık öneri yapmıyorum zaten ali osman sizin gibi enayilerden para kazanıyor ben neden kazanmayayim? öneri isteyen atsın 50-100 TL kendisi için derin bir araştırma ile laptop seçeyim ali osman gibi windows kurup oyun oynamıyorum ben.

ali osman kendi üslubunu gözler önüne sermiş attığım ekran görüntüleri çok açıklayıcı olmadı sanırsam.
Aynen kanka attım 100 lira bak elime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,009
Üyeler
159,426
Son üye
pyxis
Top Bottom