Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

GirayHan

80+ Platinum
biraz pahalı hocam çünkü ip 3 gaming ler çok yeni değiller benim attığımda yeni değil fakat hayli kaliteli attığınız alınabilir mi der iseniz bence daha iyisi bulunabilir.
5k kupon var hocam amazondan alırsam onu kullancam. yukarda attığın slim yazan harbi iyiymiş bu arada tam aradığım gibi ama fiyat sıktı canımı.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
slim çok iyi modelmiş yalnız. anlıyosun bu işten. fakat bütçenin çok üstünde maalesef.
slim çok güzel benimde hoşuma giden bir laptop ekran kartında gene bir kısılma var ama işlemcide limit yok ve kaliteli bir anakartı var işlemci skoru hep sıralamada fakat GPU için aynısı denmez normal ile nerede ise aynı fakat rakiplerine kıyas ile düşük kalır fiyat bandı yüksek çünkü ama çok kaliteli model bir tane isterdim ama malum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce 100 lira isteyen dedemdi
adama önceden yazmıştım ben ayıp olmasın sen iste mesela senden isterim 100 TL ali osmana verir iken paraları iyi.

şovmenimiz ali osman uz diyelim bence :D nasıl oksijenin %60 ını deniz yosunları oluşturur iken ağaçlar tüm sevgiyi kapıyor bu da öyle bir şey :ROFLMAO:

vada

80+
slim çok güzel benimde hoşuma giden bir laptop ekran kartında gene bir kısılma var ama işlemcide limit yok ve kaliteli bir anakartı var işlemci skoru hep sıralamada fakat GPU için aynısı denmez normal ile nerede ise aynı fakat rakiplerine kıyas ile düşük kalır fiyat bandı yüksek çünkü ama çok kaliteli model bir tane isterdim ama malum.

adama önceden yazmıştım ben ayıp olmasın sen iste mesela senden isterim 100 TL ali osmana verir iken paraları iyi.
Biz aynı parayı veriyoz komisyonu o siteden alıyor beynin baya küçük, algilaman kıt,muhakeme yetenegin yok imla nedir bilmiyosun forumda saz arkadaşlarınla emotelaşmaya devam,ama yanlış yönlendirme yapılırsa burdayim her daim bildirimler açık,bb

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Biz aynı parayı veriyoz komisyonu o siteden alıyor beynin baya küçük, algilaman kıt,muhakeme yetenegin yok imla nedir bilmiyosun forumda saz arkadaşlarınla emotelaşmaya devam,ama yanlış yönlendirme yapılırsa burdayim her daim bildirimler açık,bb
senin ve o ali osman uz başlıca yanlış yönlendirme yapar iken ses yok sen anakartın sistem ile alakası yok diyen adamsın bana bunu son diyecek insan olmalısın.

vada

80+
Anakartim sapasağlam çalışıyor tık demedi 3 aydır ama macunum kurudu PC ısınıyor şu an ama gelip foruma 5bin sayfalık konu açmıyorum bu PC çöp diye gidip macununu değiştiriyorum ve hop o da ne sıcaklıklar normale döndü pcde bi sorun yokmuş,aa ne ilginç.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

GirayHan

80+ Platinum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
anakartdan dolayı adam FPS Drop yiyor limit drop yaratmaz anakart yaratır.

bu attığın dell'e de yükseldim çok iyi duruyor. yalnız hepsiburada'da ki 12 taksiti kaçırdık sanırım :D
size kalmış sorumluluk almam ama.

GirayHan

80+ Platinum
anakartdan dolayı adam FPS Drop yiyor limit drop yaratmaz anakart yaratır.

size kalmış sorumluluk almam ama.
bu dell'i önermediniz mi anlayamadım :D önermediyseniz tam zevkime göre attınız hocam :D

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

GirayHan

80+ Platinum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
başka model yok sanırım hocam değil mi önereceğin.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/dell-g16-7630-30-watt-sorunu-coezuemue.3334163/ önereceğim başka model çok yok hocam 2.el den gene legionlara bakabilirsiniz.

kesin çözüm değil ama çözme ihtimali var.

başka model yok sanırım hocam değil mi önereceğin.

zevkler uyuşuyor çünkü attığın her modeli beğendim kafamda ki şeyi anladın hocam sen :D
boşuna 100 TL istemiyoruz (!) o.O2

GirayHan

80+ Platinum
https://www.technopat.net/sosyal/konu/dell-g16-7630-30-watt-sorunu-coezuemue.3334163/ önereceğim başka model çok yok hocam 2.el den gene legionlara bakabilirsiniz.

kesin çözüm değil ama çözme ihtimali var.
sıkıntıymış be hocam ya hiç riske gerek yok kafa ütüler bu sorun :D

ya şu üreticiler gaming ve iş için şöyle sade ekranı işlemcisi anakartı iyi mobilitesi olan bi laptop neden üretmiyorlar kaç gündür araştırmaktan yoruldum valla :D

Top Bottom