Senerr
80+ Bronze
Lütfen aç YouTube kanalı söz para atcam sana
Lütfen aç YouTube kanalı söz para atcam sana
cihazı açtıkdan sonra zaten değiştirmek zorundasın şuan ılık hava geliyor değiştirme zamanı geldi msı vector 121 watt çekiyor 20 dakikanın sonunda 99 watt çekiyor araştır azıcık.1 yıllık cihazı açıp macunu iyiymiş deyip kapatan sonra ısınıyor diye ağlayan ergen konuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Throttlestop ta Max çektigi yazar o da 70 MSI vector e de taksan 14700ü 70 çeker,sana beyninle mutluluklar
yazdıklarım kadar biliyor zaten hocam boşverinSenin isim temsili. Bir efsaneye göre vada kelimesi hariç bir kelimeyi düşünerek söyleyemiyormuşsun.
Öyle deme o ismi seçerken çok düşünmüş olmalı.yazdıklarım kadar biliyor zaten hocam boşverin
cihazın içini açıp baktıktan sonra fakirlikten macun değiştirmediğini soyleyen sen degil misin ne anlatıyon dönekcihazı açtıkdan sonra zaten değiştirmek zorundasın şuan ılık hava geliyor değiştirme zamanı geldi msı vector 121 watt çekiyor 20 dakikanın sonunda 99 watt çekiyor araştır azıcık.
yazdıklarım kadar biliyor zaten hocam boşverin
Nerde içini açıp termal macununa baktığımı söylemişim göstersene.cihazın içini açıp baktıktan sonra fakirlikten macun değiştirmediğini soyleyen sen degil misin ne anlatıyon dönek
Nerde içini açıp termal macununa baktığımı söylemişim göstersene.
Cihazın içini açtım ama macuna ne zaman bakmışım ve garanti var iken ben hiç bir macun yenilemesi yapmam seni gidi bluetooth ile güç ileten zeki seni.
@Senerr hadi gel başlayak şu youtube işine sponsor alak @vada gibi kerizlerden para yiyek
ben temizlemesini yaptım dedim yani bu ne demek ? fanlara toz birikmiş fanları kürdan ile tuttum güzel kardeşim tozları aldım zaten çok torlu bir ortamım yok tertemiz oldu macun sağlamdı şuan kurudu ılık hava atıyo cihaz.hayatın yalanİnceleme - Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?
Anakart biseyi beslemez,"hayla" prochot diyorsun prochot sıcaklığına gelmiyor diyorum alo,berbat bir sonuç çıkıyor diyosun daha iyisini koy diyorum arıyor bulamiyosun çünkü yok,limitler 14700ün tam "oyun" performansı için fazlasıyla yeterli,sen her gün sentetik benchmark yapıp mastürbasyon...forum.donanimarsivi.com
çevir kazı yanmasın.macunun sağlam oldugunu bakmadan anlayan üstün yetenek.hala macun sağlamdı şu an kurudu diyor 100 dereceye ulaşan cihazın macununun sağlam olma ihtimali yok 2 haftada pumpout oluyo.ben 3 aylık cihaza ptm aldım uğraşmayayım diye.bir macunun 2 yıl gitmesinin imkanı yok fakir misin degistir sunu sonra boklarsınben temizlemesini yaptım dedim yani bu ne demek ? fanlara toz birikmiş fanları kürdan ile tuttum güzel kardeşim tozları aldım zaten çok torlu bir ortamım yok tertemiz oldu macun sağlamdı şuan kurudu ılık hava atıyo cihaz.
o zaman bile anlatmışım zaten sen gene kıt gibi anlamamışsın.
ulan gene benle uğraşır iken rezil oldun
HP servisi telefonumu açar ise bir termal bakıma göndereceğim.
çevir kazı yanmasın.macunun sağlam oldugunu bakmadan anlayan üstün yetenek.hala macun sağlamdı şu an kurudu diyor 100 dereceye ulaşan cihazın macununun sağlam olma ihtimali yok 2 haftada pumpout oluyo.ben 3 aylık cihaza ptm aldım uğraşmayayım diye.bir macunun 2 yıl gitmesinin imkanı yok fakir misin degistir sunu sonra boklarsınben temizlemesini yaptım dedim yani bu ne demek ? fanlara toz birikmiş fanları kürdan ile tuttum güzel kardeşim tozları aldım zaten çok torlu bir ortamım yok tertemiz oldu macun sağlamdı şuan kurudu ılık hava atıyo cihaz.
o zaman bile anlatmışım zaten sen gene kıt gibi anlamamışsın.
ulan gene benle uğraşır iken rezil oldun
HP servisi telefonumu açar ise bir termal bakıma göndereceğim.
cihaz daha 10 aylık falan HP sağolsun telefonlarımı açmadığı için servise gönderemedim üstün yetenek ile alakası yok sen cahilsin hava çıkışlarında ılık ya da oda sıcaklığında bir hava geliyor ise macun kurumuştur sıcak hava geliyor ise macun kurumamıştır sebebini de artık ben söylemeyeyim bu kadar cahil olma 2 yıllık cihaz diye bir şey demedim ben yuvarladım 1 yıla senin gibi cahiller fakirmisine çevirir anca cahil herif seni boklarsın diyor bide cahil.çevir kazı yanmasın.macunun sağlam oldugunu bakmadan anlayan üstün yetenek.hala macun sağlamdı şu an kurudu diyor 100 dereceye ulaşan cihazın macununun sağlam olma ihtimali yok 2 haftada pumpout oluyo.ben 3 aylık cihaza ptm aldım uğraşmayayım diye.bir macunun 2 yıl gitmesinin imkanı yok fakir misin degistir sunu sonra boklarsın
çevir kazı yanmasın.macunun sağlam oldugunu bakmadan anlayan üstün yetenek.hala macun sağlamdı şu an kurudu diyor 100 dereceye ulaşan cihazın macununun sağlam olma ihtimali yok 2 haftada pumpout oluyo.ben 3 aylık cihaza ptm aldım uğraşmayayım diye.bir macunun 2 yıl gitmesinin imkanı yok fakir misin degistir sunu sonra boklarsın
Yemin ederim seni Mesih iMerhabalar ben Ruffian bugün sizlere HP Omen'in neden alınmayacağını ve nasıl sorunlarının olduğunu anlatacağım isterseniz başlıca bir limitlerden ve throttle den girelim
*Limit ve Throttle*
-gelelim gene limite şimdi benim limitli dediğim tabi Predator Helios grubu arasında limitli dediğim Helios Neo i7 13700HX ile beraber 22-23 bin puanları alabiliyor fakat HP OMEN e geldiğimizde bu durum farklı 19 bin puan 20 bin puan arası dolaşıyor kast ettiğim test R23 testi ben genel anlamda rahatlık açısından R23 testini ve ya R20 testini tercih ederim attığım ekran görüntüsü üzerine konuşur isek klasik HP limitleri ve throttle leri ile devam ediyor bakın limit kötü bir şey değildir yerinde kullanırsan harika bir şey dir ama hep limitli bir cihaz kullanmak sorundur çünkü limit sadece soğutma için konulmaz drop sorunlarına ve wattın kendini 15 watt da sınırlama gibi sorunlarını gördüğümde kendimce dedim ki "demek ki bunun anakartı çok kalitesiz üstünü örtüyorlar" bakın iyimser limit Helios Neo da PL1 ve PL2 limiti değil yani watt sınırlama değil bunun süresini kısaltmışlar mesela 30 saniye 157 watt çekecek ise 15 saniye çekiyor yani süre kısaltımı yapmışlar OMEN larda daraltmada var bu da wattın düşmesine sebep olabilir ama gerçekden bunlara Victus dan aşinayız zaten victus ile omen arasında ciddi bir fark sadece Panel tarafında görülebilir ama asıl konumuza gelmedik.
*KRONİK SORUN*
-büyük bir başlıkta atmamın sebebi ciddi bir sorun çünkü bu sorun kendini 6 ay ve ya 9 ayda baş göstermeye başlıyor Hall Effect sensörü diye adlandırdığımız paneli açılıp kapandığını kontrol eden sensör heat sinklerin yanında ve hala yanında yapmaya devam ediyolar yani HP asla kullanıcısını düşünmüyor bu yüzden HP den nefret ederim kin tuttuğum bir markadır 19-20 den beri devam eden bu kronik sorun bir mühendislik sorunudur tabi sorunsuz olan var ama sorunsuz olan cihazlarında Victusdan farkı yok çünkü zaten victusdan belirgin farkı 4 hava çıkışı olması kronik sorunlu olanların genelinde 4 hava çıkışı var ama bu soruna sahip olmayan cihazlar 3 hava çıkışlı zaten soğutma sisteminin bir farkı yok iç kısımlar aynı fotoğraflarını bırakacağım buraya iç yapılarının siz farkı ayırt edin ve bu hall effect sensörü TÜM OMEN LAR İÇİN GEÇERLİ Transcend, Omen 16, Omen 17 gibi tüm cihazlarını kapsıyor intelli ve 4 hava çıkışlı ise %95 ihtimal ile kronik sorunlu bir cihaza sahipsiniz geçenlerde bana ulaşan oldu hocam siz beni uyardınız ben gene aldım ve bu sorun baş gösterdi diye çünkü kesin bir şey artık size bırakıyorum elimi de fazla yormak istemiyorum çok detaylı bilgi ister iseniz benim victus konumu okuyabilirsiniz ve de 3 hava çıkışlılarda da sorun olabiliyor attığım cihaza bakabilirsiniz ayırt edebilirmisiniz bilemiyorum orası size kalmış.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/hp-omen-16-2023-2024-kronik-sorunlari.3166959/ bu arkadaş da HP boykotunda benim önerim HP yi boykot edip hiç bir ürününü almamak ama işe yaracağını çok sanmam artık herkes manipüle olmuş durumda her türlü satıyor HP ama biz sesimizi duyurmakda kararlıyız.
Hocam sizin bu adama takintiniz tam olarak ne anliyamadim bı sizide dinlemek isterimslim çok güzel benimde hoşuma giden bir laptop ekran kartında gene bir kısılma var ama işlemcide limit yok ve kaliteli bir anakartı var işlemci skoru hep sıralamada fakat GPU için aynısı denmez normal ile nerede ise aynı fakat rakiplerine kıyas ile düşük kalır fiyat bandı yüksek çünkü ama çok kaliteli model bir tane isterdim ama malum.
adama önceden yazmıştım ben ayıp olmasın sen iste mesela senden isterim 100 TL ali osmana verir iken paraları iyi.
şovmenimiz ali osman uz diyelim bence nasıl oksijenin %60 ını deniz yosunları oluşturur iken ağaçlar tüm sevgiyi kapıyor bu da öyle bir şey
Kendisi ali usman gibi bir herifi ustat diye tanimliyor bana laf sokmaya çalışıyor becerdiği çok söylenemez konumda bana o kadar hakaret etti onun için ona bu kadar sert davranıyorum sırf benim için konu yaptı ondan da bu kadar sertim birde benim kendi tavrım biraz sert fark edemiyorum bazen abartıyorum.Yemin ederim seni Mesih i
Hocam sizin bu adama takintiniz tam olarak ne anliyamadim bı sizide dinlemek isterim
Birde mesih demez iseniz sevinirim malum dini konular karışmasın.Yemin ederim seni Mesih i
Hocam sizin bu adama takintiniz tam olarak ne anliyamadim bı sizide dinlemek isterim
her cihaz 100 dereceye cıkarsa neyınden şikayetçisin o zaman 30 iqcihaz daha 10 aylık falan HP sağolsun telefonlarımı açmadığı için servise gönderemedim üstün yetenek ile alakası yok sen cahilsin hava çıkışlarında ılık ya da oda sıcaklığında bir hava geliyor ise macun kurumuştur sıcak hava geliyor ise macun kurumamıştır sebebini de artık ben söylemeyeyim bu kadar cahil olma 2 yıllık cihaz diye bir şey demedim ben yuvarladım 1 yıla senin gibi cahiller fakirmisine çevirir anca cahil herif seni boklarsın diyor bide cahil.
100 dereceye her cihaz R23 testinde basitçe çıkar bunu da bili ver bu kadar cahil olma.
ulan doğru dürüst bir dayanağın yok bir bilgin yok dediklerimin tersini söylemekden başka yapabildiğin bir şey yok bir tane bile ekran görüntüsü atamadın ne biçim herifsin lan sen ne kadar gurursuz, yüzsüz, cahil bir herifsin sen.
R23 testinde 100 olur hep sonra düşer bunu bil bi zahmet elini hava çıkışında tut sıcak hava geliyor ise termal macun ısıyı bakır borulara veriyor ve fanda bakır boruyu soğutuyordur ama ılık hava geliyor ise macun kuru ısıyı bakır boruya veremiyor ve atılan hava ılık oluyor illa anlattıracaksın bana 10 ay feşinden niye koşayim aldığım anda servisi arayıp macun değiştirin demedim son aylarda arıyorum açmıyorlar.her cihaz 100 dereceye cıkarsa neyınden şikayetçisin o zaman 30 iq
fana elini tutarak macunun kuruduğunu tespit edemezsin 30 iq
3 kuruşluk macun için servis peşinde 10 ay dolanan da sensin 30 iq
Kusuruma bakma ama bu kadar da ileri zekalı olmamalısın.her cihaz 100 dereceye cıkarsa neyınden şikayetçisin o zaman 30 iq
fana elini tutarak macunun kuruduğunu tespit edemezsin 30 iq
3 kuruşluk macun için servis peşinde 10 ay dolanan da sensin 30 iq