her cihaz 100 dereceye cıkarsa neyınden şikayetçisin o zaman 30 iq
fana elini tutarak macunun kuruduğunu tespit edemezsin 30 iq
3 kuruşluk macun için servis peşinde 10 ay dolanan da sensin 30 iq
Bak kardeşim eğer ki throttle yemiyor ise demekki 100 derece olmasında sorun yok çünkü işlemci ona göre üretilmiş 100 derece olması iyi değil tabi hep 100 derece olamaz 90 larda gezer bunu anlayabilecek bir beynin vardır umarım?
Bak kardeşim eğer ki throttle yemiyor ise demekki 100 derece olmasında sorun yok çünkü işlemci ona göre üretilmiş 100 derece olması iyi değil tabi hep 100 derece olamaz 90 larda gezer bunu anlayabilecek bir beynin vardır umarım?
O zaman sizin akıl sağlınız yerinden oynar gaming laptoplarda 90 dereceler normaldir kasa değil bu hava geçişleri zordur dar alan ve işlemci ve ekran kartı aynı bloklara bağlı ısınır.
R23 testinde 100 olur hep sonra düşer bunu bil bi zahmet elini hava çıkışında tut sıcak hava geliyor ise termal macun ısıyı bakır borulara veriyor ve fanda bakır boruyu soğutuyordur ama ılık hava geliyor ise macun kuru ısıyı bakır boruya veremiyor ve atılan hava ılık oluyor illa anlattıracaksın bana 10 ay feşinden niye koşayim aldığım anda servisi arayıp macun değiştirin demedim son aylarda arıyorum açmıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusuruma bakma ama bu kadar da ileri zekalı olmamalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İleri zekalı olarak ne demek istediğimi anladın umarım diğerlerini anlamadın malum şüphe duyuyorum artık senden.
cihazı bokluyosun 100derece sıcak diye sonra da dıyosun ki bu cok normal.
cihaz 3 aylıkken konu açmışsın boklamak için
yani 7 aydır cihazdan memnun değilsin ama sadece son aylar servisi arıyosun ne hikmetse(zort) açmıyolar.
flash tv kurgusu hayatın yalan 30 iq ile yalan soyleme sıvayamıyosun
cihazı bokluyosun 100derece sıcak diye sonra da dıyosun ki bu cok normal.
cihaz 3 aylıkken konu açmışsın boklamak için
yani 7 aydır cihazdan memnun değilsin ama sadece son aylar servisi arıyosun ne hikmetse(zort) açmıyolar.
flash tv kurgusu hayatın yalan 30 iq ile yalan soyleme sıvayamıyosun
105 derecede throttle veya limit yemeden çalışan laptoplar var. Forum kullanmayı bilecek yaşa gelmişsiniz bir zahmet bir insana insan gibi davranmayı öğrenmelisiniz, şu an bu yazıyı yazdığınız yer konu sahibine ait ve fikirleri de ona ait saygı duymak istemiyorsanız çıkınız ayrıca "bana bu böyle" dedi, "sen niye dedin" gibi "bu adam bana böyle dedi" gibi öğretmenine çocuk şikayet eder gibi bir kişiyi şikayet etmeyi bırakın, burası insanların kendi fikirlerini beyan edebildiği bir yerdir. Yanlış bilgi olduğunu düşünüyorsan rapor tuşu diye bir şey var. Kimse burada siz hariç birine öğretmenlik taslamaya veya üstten bakarak ders vermeye çalışmıyor farkındaysanız.
Herkes burada eşit haklara ve ifade özgürlüğüne sahip. Sanki sınıftayız ve zorla tutuyoruz.
105 derecede throttle veya limit yemeden çalışan laptoplar var. Forum kullanmayı bilecek yaşa gelmişsiniz bir zahmet bir insana insan gibi davranmayı öğrenmelisiniz, şu an bu yazıyı yazdığınız yer konu sahibine ait ve fikirleri de ona ait saygı duymak istemiyorsanız çıkınız ayrıca " bana bu böyle" dedi, "sen niye dedin" gibi "bu adam bana böyle dedi" gibi öğretmenine çocuk şikayet eder gibi bir kişiyi şikayet etmeyi bırakın, burası insanların kendi fikirlerini beyan edebildiği bir yerdir. Yanlış bilgi olduğunu düşünüyorsan rapor tuşu diye bir şey var.
Hocam bana fakir diyenden ne beklersiniz ? Şimdi aldığım zamanı sorgugluyor şuna ben garanti zamanından girişimin bir ekran görüntüsünü atayimde sussun.