Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Senerr

80+ Bronze

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
lan ben bütün watt degerlerini tek tek test ettım 60 dan sonra bişey degişmiyor kullanmadıgın cıhaz hakkında konusma embesil herif
Yapma ya sanki AMD işlemci test ediyoruz sana ister isen atayim testleri.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
yok hocam zaten ıspatlicak bişeyim yok sadece laptop performansım yerinde mi diye bi fikir alım dedim :) fırsattan istifade
Ve olmadığını öğrendin sanır isem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lan ben bütün watt degerlerini tek tek test ettım 60 dan sonra bişey degişmiyor kullanmadıgın cıhaz hakkında konusma embesil herif
Atmama gerek bile yok can can mıdır nedir hangi arkadaş ise attı kol gibi fark girmiş bak bakakım70 watt da ki skora normalde 25 bin alması gerek.

Senerr

80+ Bronze
yok hocam zaten ıspatlicak bişeyim yok sadece laptop performansım yerinde mi diye bi fikir alım dedim :) fırsattan istifade
Aynen, adamın konuda etmediği hakaret kalmamış her 3 cümlesinden 2 tanesi "lan" ifadesiyle başlıyor keko gibi sende buna bakarak laptop mu test ettin şimdi ? "Kaynak: Vada" diye şaka yapıyordum gerçek çıktı.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hatta ne 25 bini 27 bin alan cihaz var siz oturun böyle cahil cahil.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Aynen, adamın konuda etmediği hakaret kalmamış her 3 cümlesinden 2 tanesi "lan" ifadesiyle başlıyor keko gibi sende buna bakarak laptop mu test ettin şimdi ? "Kaynak: Vada" diye şaka yapıyordum gerçek çıktı.
Hocam sanırım ne demek istediğimi anladınız dün ne anlatmak istediğimi

Senerr

80+ Bronze
70wat ta 20500 score alan bir laptop işlemcisi göster hiç bi extra sogutma aleti olmadan? gerçi internette millet abartmayı cok seviyor vardır kesin
Kendi sorunu kendin cevapladın, şaşırdım.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
70wat ta 20500 score alan bir laptop işlemcisi göster hiç bi extra sogutma aleti olmadan? gerçi internette millet abartmayı cok seviyor vardır kesin
70 watt ile 20 bin skoru napayim kardeşim 28 bin skor alanda var atayim ister isen birde konunun alakası yok sen hp nin kaliteli olduğunu mu düşünüyorsun ? 😂

Cuncan

80+
bence işlemcimin durumu gayet iyi adam max wat la 22500 çekmiş ben mutluyum bana yeter pc ay görevinde kullanılmıcak ya
70 watt ile 20 bin skoru napayim kardeşim 28 bin skor alanda var atayim ister isen birde konunun alakası yok sen hp nin kaliteli olduğunu mu düşünüyorsun ? 😂

Top Bottom