Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Cuncan

80+
Bu da acer predator helios neo nun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirtsene o zaman keriz biz kaç mesajdır ne konuşuyoruz.

Vurabilir iseniz vurun canı çıkar ama cihazın dandk çünkü tabi limit izin verir ise.

Kanıt ile her şeyi yazdım yalan yanlış diyorsun Allahın cahili.
hocam denedim vurabiliyor hatta 100 wat ı geciyor ama acer daki gibi 100 e limitliyor buda

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-31 010015.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-31 010015.png
    169.9 KB · Hit: 19

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Kuyruk acısından beter.
Buyurun bak sen G870 aldın herkes gömüyor ben dahil bende Victus 16 aldım çoğu kişi övüyor ben gömüyorum kardeşim siz ne laftan anlamaz heriflersiniz.

hocam denedim vurabiliyor hatta 100 wat ı geciyor ama acer daki gibi 100 e limitliyor buda
Acer 100 watt a limitlese o puanı alamazdı.

Acerin limiti 157 watt.

Cuncan

80+
Buyurun bak sen G870 aldın herkes gömüyor ben dahil bende Victus 16 aldım çoğu kişi övüyor ben gömüyorum kardeşim siz ne laftan anlamaz heriflersiniz.

Acer 100 watt a limitlese o puanı alamazdı.

Acerin limiti 157 watt.
olum sen harbi acer ın ceo susun senin okuma yazmanda mı yok ne diyor burda adam

Senerr

80+ Bronze
Ben yalnız G870 aldığımda forumlarda daha henüz yorumu bile yoktu. Victus 16 ise tam tersi o zamanda öneriliyordu, kısaca bu eleştiri mesajlarını ben bekliyordum.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

vada

80+
İşte bende onu diyorum, ortada yalan yanlış varsa onu anandan veya babandan daha çok savunursan o yanlışın doğrusu kalmıyor. Marka sana aitse söyle kurtulalım, hani marka ne yaptı ? Markaların hiçbiri zaten şu an masum değilken sen HP'ye mi takıldın ? Bir bak bakalım etrafında 100 200K laptop alanlar senin gibi laptopun kusurlarını savunmaya çalışıyor mu ? Konu sahibinin fikirleri doğru veya yanlış bunu bu şekilde savunmanız doğru değil. Bu bildiğiniz spam ayrıca faydanızda yok konuyu daha çok öne çıkarıyorsunuz. Öyle sıradan bir markanın giriş seviyesi bir ürününü savunduğunuzun umarım farkındasınızdır ? Hani yalan yanlışta olsa veya doğru da olsa bu modellerden çok daha pahalı olan modellerde eleştirilebiliyor ya hani ? Ve bu giriş seviyesi oyuncu laptopu ya hani ? 🙄
sizin yarınlar yokmuşçasına bokladığınız cihazın aslında hiç de oyle olmadıgını gayet alınabilir oldugunu hatta o banttaki en iyi f/p ürün oldugunu gostermeye calısıyorum.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
sizin yarınlar yokmuşçasına bokladığınız cihazın aslında hiç de oyle olmadıgını gayet alınabilir oldugunu hatta o banttaki en iyi f/p ürün oldugunu gostermeye calısıyorum.
He he bir şey bile sunamadın rakipleri ezip geçiyor daha panelini düzeltemedi.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
olum sen harbi acer ın ceo susun senin okuma yazmanda mı yok ne diyor burda adam
Kardeşim adam daraltma yapıyor diyor yani kısa süreli çektiriyor watt değerini belli watt değerinden sonra .

vada

80+
😂😂 Lan sen ne keriz adamsın R23 testine göre kalite Belirliyor adamlar bizim kendine mühendisin dediğine bak.

Para verdikleri için zorlarına gidiyor.
r23 render testi oyundaki oyun performansıyla paralellik göstermıyor oyle olsa 7500f benım işlemciden yuksek alırdı

Senerr

80+ Bronze
Sence oradan bakınca HP eleştiriyor gibi mi duruyorum ? Ben senin eleştiriş şeklini eleştiriyorum sabahtan beridir sende de bir okuma var anlamıyorsun.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
r23 render testi oyundaki oyun performansıyla paralellik göstermıyor oyle olsa 7500f benım işlemciden yuksek alırdı
Oyun testi değil zaten kardeşim biz nasıl bir cihaz olduğunu ve render de ne kadar güzel değerler vereceğini ölçüyoruz 12650H e bak git güzel fps alıyor ama 13-14 bin puanmı ne alıyordu sen anlamak istemiyorsun belli.

Kardeşim 153 watt yazıyor orda onu okumadın mı?

kanka panel benim gözüme o kadar kötü gelmiyor ya bence alınmıcak seviyede değil normal seviyede bu fiyatta
Para verinxe gömesim gelmiyor demiyorsun da

Ben türküm bu yüzden türkleri sevmiyorum hep kendi malını ilahlaştırıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,594
Üyeler
166,573
Son üye
dümensiz gemi
Top Bottom