Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bence işlemcimin durumu gayet iyi adam max wat la 22500 çekmiş ben mutluyum bana yeter pc ay görevinde kullanılmıcak ya
😂 23.5 puanı zaten 13700hx li helios neo 16 alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence işlemcimin durumu gayet iyi adam max wat la 22500 çekmiş ben mutluyum bana yeter pc ay görevinde kullanılmıcak ya
Kaliteli bir cihaz mesela bu.

Ekler

• Screenshot_2024-08-31-00-52-24-996_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-31-00-52-24-996_com.android.chrome-edit.jpg
    71.2 KB · Hit: 20

Senerr

80+ Bronze
Gelmiş konuya ben HP savunacağım diye, konu başlığında zaten HP sevende varsa gelmesin diye olumsuzluk eki var "alınmamalı" diye. Hala HP savunmaya çalışıyorlar, ya arkadaşlar. Şu an konuda bulunan mesaj sayısını arttırarak zaten daha çok konuyu öne çıkarıyorsunuz bu nasıl beyindir ? Kimse kimseye zorla bir şey aldırmama veya aldırmaya çalışmıyor birisinin kendi tecrübesini yazmak bu kadar zor olmamalı. Yarın bir gün sizin de başınıza gelince ne demek istediğimi anlarsınız şu Vada kılıklı arkadaşa diyorum. Ya adam sabah akşam spam atıyor, sapık mı ne ? HP savununca eline ne geçecek. Hayır, test yaptım diye vurgulaması da ayrı komik. Enigma'nın şifresini çözen eleman gibi kaynak var diye bağıra bağıra geziyor ortada.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

vada

80+
Gelmiş konuya ben HP savunacağım diye, konu başlığında zaten HP sevende varsa gelmesin diye olumsuzluk eki var "alınmamalı" diye. Hala HP savunmaya çalışıyorlar, ya arkadaşlar. Şu an konuda bulunan mesaj sayısını arttırarak zaten daha çok konuyu öne çıkarıyorsunuz bu nasıl beyindir ? Kimse kimseye zorla bir şey aldırmama veya aldırmaya çalışmıyor birisinin kendi tecrübesini yazmak bu kadar zor olmamalı. Yarın bir gün sizin de başınıza gelince ne demek istediğimi anlarsınız şu Vada kılıklı arkadaşa diyorum. Ya adam sabah akşam spam atıyor, sapık mı ne ? HP savununca eline ne geçecek. Hayır, test yaptım diye vurgulaması da ayrı komik. Enigma'nın şifresini çözen eleman gibi kaynak var diye bağıra bağıra geziyor ortada.
yalan yanlış boklarsanız ölümüne savurum

r23de mı test ettim eşşek oyunda test ettim 30 iq

Cuncan

80+

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bu da acer predator helios neo nun.

Belirtsene o zaman keriz biz kaç mesajdır ne konuşuyoruz.

hocam adam 100 wat çektiriyor o işlemciye ben o watı cektirsem zaten 26 27k yı vururum
https://www.technopat.net/sosyal/konu/acer-predator-helios-neo-16-13700hx-rtx-4070-phn16-71.3212356/ ve 100w tan sonra kendini korumaya alıyor muş işlemci bence gene güzel performans vermiş
Vurabilir iseniz vurun canı çıkar ama cihazın dandk çünkü tabi limit izin verir ise.

Kanıt ile her şeyi yazdım yalan yanlış diyorsun Allahın cahili.

Ekler

• indir (4).png
    indir (4).png
    509.4 KB · Hit: 23

vada

80+
Uygunsuz davranış
r23ü ergenler sallar senın gıbı
Bu da acer predator helios neo nun.

Belirtsene o zaman keriz biz kaç mesajdır ne konuşuyoruz.

Vurabilir iseniz vurun canı çıkar ama cihazın dandk çünkü tabi limit izin verir ise.
senin beynin yok sana 50 kere dedim r23ün zerre onemı yok diye hafızan olmadıgı icin hatırlamıyosun

Senerr

80+ Bronze
İşte bende onu diyorum, ortada yalan yanlış varsa onu anandan veya babandan daha çok savunursan o yanlışın doğrusu kalmıyor. Marka sana aitse söyle kurtulalım, hani marka ne yaptı ? Markaların hiçbiri zaten şu an masum değilken sen HP'ye mi takıldın ? Bir bak bakalım etrafında 100 200K laptop alanlar senin gibi laptopun kusurlarını savunmaya çalışıyor mu ? Konu sahibinin fikirleri doğru veya yanlış bunu bu şekilde savunmanız doğru değil. Bu bildiğiniz spam ayrıca faydanızda yok konuyu daha çok öne çıkarıyorsunuz. Öyle sıradan bir markanın giriş seviyesi bir ürününü savunduğunuzun umarım farkındasınızdır ? Hani yalan yanlışta olsa veya doğru da olsa bu modellerden çok daha pahalı olan modellerde eleştirilebiliyor ya hani ? Ve bu giriş seviyesi oyuncu laptopu ya hani ? 🙄

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
r23ü ergenler

senin beynin yok sana 50 kere dedim r23ün zerre onemı yok diye hafızan olmadıgı icin hatırlamıyosun
😂😂 Lan sen ne keriz adamsın R23 testine göre kalite Belirliyor adamlar bizim kendine mühendisin dediğine bak.

İşte bende onu diyorum, ortada yalan yanlış varsa onu anandan veya babandan daha çok savunursan o yanlışın doğrusu kalmıyor. Marka sana aitse söyle kurtulalım, hani marka ne yaptı ? Markaların hiçbiri zaten şu an masum değilken sen HP'ye mi takıldın ? Bir bak bakalım etrafında 100 200K laptop alanlar senin gibi laptopun kusurlarını savunmaya çalışıyor mu ? Konu sahibinin fikirleri doğru veya yanlış bunu bu şekilde savunmanız doğru değil. Bu bildiğiniz spam ayrıca faydanızda yok konuyu daha çok öne çıkarıyorsunuz. Öyle sıradan bir markanın giriş seviyesi bir ürününü savunduğunuzun umarım farkındasınızdır ?
Para verdikleri için zorlarına gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,720
Üyeler
168,678
Son üye
T_Bag
Top Bottom