Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

vada

80+
sizin algılayamadıgınız kısım 157 watt ceken acerdan 60 watt cekerek fazla fps alıyorum
bunu algılayamıyosunuz

Senerr

80+ Bronze
sizin yarınlar yokmuşçasına bokladığınız cihazın aslında hiç de oyle olmadıgını gayet alınabilir oldugunu hatta o banttaki en iyi f/p ürün oldugunu gostermeye calısıyorum.
F/P ürün diyorsun, herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Daha geçenlerde şu an takıldığın forumun YouTube kanalı HP eleştirisi yayınladı istersen bir bak.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
r23 render testi oyundaki oyun performansıyla paralellik göstermıyor oyle olsa 7500f benım işlemciden yuksek alırdı
Render testi ile watt değerine bakabilirsin eğer ki bir sorun olur ise puanda farklılık çıkar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin algılayamadıgınız kısım 157 watt ceken acerdan 60 watt cekerek fazla fps alıyorum
bunu algılayamıyosunuz
Yo sen 144 fps görüyorsun o 165 fps 😂 ve 2K

bunu algılayamıyosunuz
İstersen gel bir de render ile karşılaştır 60 watt ile 157 wattı ezsin seni bir güzel.

Anca bir sidik yarışı bu türklerde .

bunu algılayamıyosunuz
Kasası daha kaliteli panelo daha kaliteli daha uzun ömürlü anakart daha iyi menteşeler giriş bolluğu güncelleştirme bolluğu daha saymamı istermisin?

Cuncan

80+
Oyun testi değil zaten kardeşim biz nasıl bir cihaz olduğunu ve render de ne kadar güzel değerler vereceğini ölçüyoruz 12650H e bak git güzel fps alıyor ama 13-14 bin puanmı ne alıyordu sen anlamak istemiyorsun belli.

Kardeşim 153 watt yazıyor orda onu okumadın mı?

Para verinxe gömesim gelmiyor demiyorsun da

Ben türküm bu yüzden türkleri sevmiyorum hep kendi malını ilahlaştırıyorlar.
olum harbi kendi kafanda kuriyorsun paneli bence o kadar rahatsız edici değil adam sadece 1 dakkada ful watta tutabilmiş sonra 100wat a limitlemiş

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-31 011201.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-31 011201.png
    24.6 KB · Hit: 23

Senerr

80+ Bronze
Anca bir sidik yarışı bu türklerde .
Sen Türk değil misin ? :kekw:

olum harbi kendi kafanda kuriyorsun paneli bence o kadar rahatsız edici değil adam sadece 1 dakkada ful watta tutabilmiş sonra 100wat a limitlemiş
Paneli kötü olan Victus'lar var attığım videoyu dinle önce. Sendeki öyle değil diye herkeste öyle olmuyor.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Zaten neolarda dediğim limit o düz helioslarda o da yok puanına bak bakalım seninkinden bile iyi.

Para verdim kötülemem desene sen şuna

Paneli kötü olan Victus'lar var attığım videoyu dinle önce. Sendeki öyle değil diye herkeste öyle olmuyor.
Valla böyle olduysam Allah silsin Türk olduğumu kabul edil böyle olmaya başlar isem Türk değilim derim.

Senerre victus panelini övmeyin yerden yere vurur sizi 😂😂

Konu dışı Halley Hansen montlar güzelmidir? Almayı planlıyorum.

Artık yatayim ben herkese iyi geceler.

Cuncan

80+
Zaten neolarda dediğim limit o düz helioslarda o da yok puanına bak bakalım seninkinden bile iyi.

Valla böyle olduysam Allah silsin Türk olduğumu kabul edil böyle olmaya başlar isem Türk değilim derim.

kral vardır tabi her markanın iyi köyü ürünü var fakat ben bendekini beğendim

Konu dışı Halley Hansen montlar güzelmidir? Almayı planlıyorum.

Artık yatayim ben herkese iyi geceler.
zaten daha 100wat a vurmadım işlemciyi niye vurim bana fazlasıyla yeter performans zaten ama vuran var 26 27 bin score aliyorlar

vada

80+
F/P ürün diyorsun, herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Daha geçenlerde şu an takıldığın forumun YouTube kanalı HP eleştirisi yayınladı istersen bir bak.
o youtube videosunun konusu oraya düşmeden once cihaz.tvden duyuruldu bunu duyuran kişi de benim.ta 17 mayısta cihaz.tv discordu bunu biliyordu siz kendinizi akıllı sanın.artısıyla eksisiyle incelemesini bu sitede yayınladım.performansına çamur atmaya çalışanlara video çektim hala da boklamak isteyenlere karsı burdayım.

Ekran görüntüsü 2024-08-31 011418.png

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
kral vardır tabi her markanın iyi köyü ürünü var fakat ben bendekini beğendim

zaten daha 100wat a vurmadım işlemciyi niye vurim bana fazlasıyla yeter performans zaten ama vuran var 26 27 bin score aliyorlar
Tamam sana yetiyor eyvallah Halley Hansen montları güzel midir?

o youtube videosunun konusu oraya düşmeden once cihaz.tvden duyuruldu bunu duyuran kişi de benim.ta 17 mayısta cihaz.tv discordu bunu biliyordu siz kendinizi akıllı sanın.artısıyla eksisiyle incelemesini bu sitede yayınladım.performansına çamur atmaya çalışanlara video çektim hala da boklamak isteyenlere karsı burdayım.

Alıntıyı görüntüle
Vatan savunur gibi savun cihazını tamammı yavrum çocuk gibi savun cihazını rampage savunan çocuklar gibi.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğin video valorantda çektiğin sadece fps gostergesini çeken video mu? 😂😂

paneli kotu zaten bok gibi. ama siz performans bokluyosunuz
Render performansını bokluyorum yüzdelik fps sini bokluyorum drop sorunları var bokluyorum drop sorununu araştır bulursun 1 haftalık cihazda tabi sorun çıkmaz seni 1 yıl ya da 2 yıl sonra çok merak ediyorum

Senerr

80+ Bronze
paneli kotu zaten bok gibi. ama siz performans bokluyosunuz
Bak ben konuya sonradan geldim panelinden dolayi HP'yi eleştiriyorum, throttlestop ve r23 gibi sentetik testlerden anliyorum w değerlerinden anliyorum gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı. Kalkıp HP'nin performansi şöyle veya böyle de demedim bana iftira atma. Ruffian'ı seviyorum diye destek çıktım sadece olan bu. Allah Allah gece gece çatan sensin hemse haklı görüyorsun kendini. Bir laptopu alırken zaten monitör parasi eklenmiş haliyle alıyorsun. Haliyle bu oyun performansınıda etkileyen bir şey aslında ghosting konusunda rezil rüsva paneller meşhur HP tarafında. Performans derken ne dediğini de belirtmen lazım. Markayı da öyle bir savunuyorsun ki gören kusursuz sanacak ben bunu eleştiriyorum ama açığımı arıyorsun iftira atmak için yok öyle bir yavma. Kimse şu an bu markaların giriş seviyesi ürünlerine kusursuz demez sen hariç bence zira ucuz olsun diye illa bir yerlerden kısarlar. Babanın hayrına ürün satmıyorlar orada.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bak ben konuya sonradan geldim panelinden dolayi HP'yi eleştiriyorum, throttlestop ve r23 gibi sentetik testlerden anliyorum w değerlerinden anliyorum gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı. Kalkıp HP'nin performansi şöyle veya böyle de demedim bana iftira atma. Ruffian'ı seviyorum diye destek çıktım sadece olan bu. Allah Allah gece gece çatan sensin hemse haklı görüyorsun kendini. Bir laptopu alırken zaten monitör parasi eklenmiş haliyle alıyorsun. Haliyle bu oyun performansınıda etkileyen bir şey aslında ghosting konusunda rezil rüsva paneller meşhur HP tarafında. Performans derken ne dediğini de belirtmen lazım. Markayı da öyle bir savunuyorsun ki gören kusursuz sanacak ben bunu eleştiriyorum ama açığımı arıyorsun iftira atmak için yok öyle bir yavma.
Ben en ufacık harf hatası yapsam ondan vurmaya çalışacak çünkü düzgün bir kanıtı yok uyumak istiyorum ama bu herifi cevapsız bırakmakda istemiyorum sonra kendi kendine böbürlenir böyle tipler.

Top Bottom