Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

vada

80+
Bahsettiğin video valorantda çektiğin sadece fps gostergesini çeken video mu? 😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Render performansını bokluyorum yüzdelik fps sini bokluyorum drop sorunları var bokluyorum drop sorununu araştır bulursun 1 haftalık cihazda tabi sorun çıkmaz seni 1 yıl ya da 2 yıl sonra çok merak ediyorum
Bahsettiğin video valorantda çektiğin sadece fps gostergesini çeken video mu? 😂😂

Render performansını bokluyorum yüzdelik fps sini bokluyorum drop sorunları var bokluyorum drop sorununu araştır bulursun 1 haftalık cihazda tabi sorun çıkmaz seni 1 yıl ya da 2 yıl sonra çok merak ediyorum
.
araştır bulursun diyo cihazı ben kullanıyorum da alo.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Senerr

80+ Bronze
kral vardır tabi her markanın iyi köyü ürünü var fakat ben bendekini beğendim
Ona bakarsan her modeli beğenen var, bu konunun amacı senin benim elimdeki değil markaya eleştiri zaten.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
kral vardır tabi her markanın iyi köyü ürünü var fakat ben bendekini beğendim

zaten daha 100wat a vurmadım işlemciyi niye vurim bana fazlasıyla yeter performans zaten ama vuran var 26 27 bin score aliyorlar
Tamam bunu demen yeterli idi madem sen beğendin bizim eleştirimize karışma.

vada

80+
Bak ben konuya sonradan geldim panelinden dolayi HP'yi eleştiriyorum, throttlestop ve r23 gibi sentetik testlerden anliyorum w değerlerinden anliyorum gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı. Kalkıp HP'nin performansi şöyle veya böyle de demedim bana iftira atma. Ruffian'ı seviyorum diye destek çıktım sadece olan bu. Allah Allah gece gece çatan sensin hemse haklı görüyorsun kendini. Bir laptopu alırken zaten monitör parasi eklenmiş haliyle alıyorsun. Haliyle bu oyun performansınıda etkileyen bir şey aslında ghosting konusunda rezil rüsva paneller meşhur HP tarafında. Performans derken ne dediğini de belirtmen lazım. Markayı da öyle bir savunuyorsun ki gören kusursuz sanacak ben bunu eleştiriyorum ama açığımı arıyorsun iftira atmak için yok öyle bir yavma. Kimse şu an bu markaların giriş seviyesi ürünlerine kusursuz demez sen hariç bence zira ucuz olsun diye illa bir yerlerden kısarlar. Babanın hayrına ürün satmıyorlar orada.
seviyosun diye destek cıktın konuyu bilmeden iyi mantık.monitorum onceden varsa da eklemıs oluyor muyum.performans deyince aklına hoparlör performansı gelıyosa o senın sıkıntın.ben nerde kusursuz dedım.fiyatına gore bundan ıyı performans veren cihaz yok.(nokta)kıps.

Tamam bunu demen yeterli idi madem sen beğendin bizim eleştirimize karışma.
hahahaah

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
seviyosun diye destek cıktın konuyu bilmeden iyi mantık.monitorum onceden varsa da eklemıs oluyor muyum.performans deyince aklına hoparlör performansı gelıyosa o senın sıkıntın.ben nerde kusursuz dedım.fiyatına gore bundan ıyı performans veren cihaz yok.(nokta)kıps.
144 fps gösteriyor cihaz adam ana elemanında bahsediyor panel bak sen 300 fps alıyorsun 144 fps görüyorsun ama 250-270 alıyor ama hem 2k hem de 165 hz görüyor anladın mı?

Ve adamın aldığı cihaz daha kararlı ve sorun yaşaması daha nadir victus gibi dandik değil.

vada

80+
144 fps gösteriyor cihaz adam ana elemanında bahsediyor panel bak sen 300 fps alıyorsun 144 fps görüyorsun ama 250-270 alıyor ama hem 2k hem de 165 hz görüyor anladın mı?

Ve adamın aldığı cihaz daha kararlı ve sorun yaşaması daha nadir victus gibi dandik değil.
ben 144fps görmüyorum haricim var kıps.

Senerr

80+ Bronze
Kendi hatanı kendin yapıyorsun, (nokta) kıps ? Ne bunlar ? Kendini üstten göreceksen git kendi konunu aç. Sabahtan beridir mahalle kekosu gibisin. Lan lunlu konuşuyorsun zaten haddini bil. Haddini bilemedikten sonra sen model savunsan neye yarar ? Kusursuz dedin dedim mi ben mesajımda ? Sana kusursuz dediğini iddia eden var mı ? Oku bakalım birdaha ? Önceden monitörün varsa, laptop ekranını bedavaya vermiyorlar herhalde. Aynı laptopun 1080p çözünurlüğe sahip hali nasil 2K olandan fiyat olarak farkliysa bu ghosting, srgb oranlarında da fiyat değişiyor üstelik senin bu takıldığım performans konusundan daha çok 3 kağıt dönüyor bu işlerde.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ben 144fps görmüyorum haricim var kıps.
Harici ye vereceğin parayı bilgisayara ekleseydin daha iyisini alırdın kıps.

Kendi hatanı kendin yapıyorsun, (nokta) kıps ? Ne bunlar ? Kendini üstten göreceksen git kendi konunu aç. Sabahtan beridir mahalle kekosu gibisin. Lan lunlu konuşuyorsun zaten haddini bil. Haddini bilemedikten sonra sen model savunsan neye yarar ? Kusursuz dedin dedim mi ben mesajımda ? Sana kusursuz dediğini iddia eden var mı ? Oku bakalım birdaha ? Önceden monitörün varsa, laptop ekranını bedavaya vermiyorlar herhalde. Aynı laptopun 1080 çözünurlüğe sahip hali nasil 2K olandan farkliysa bu ghosting, srgb oranlarında da fiyat değişiyor üstelik senin bu takıldığım performans konusundan daha çok 3 kağır dönüyor bu işlerde.
Bizi diken bin yaşasın hesabı dikilmeyi seviyor bunlar harici ekrana vereceği parayı laptopa ekleseydi kaliteli bir cihaz alırdı.

Kendi hatanı kendin yapıyorsun, (nokta) kıps ? Ne bunlar ? Kendini üstten göreceksen git kendi konunu aç. Sabahtan beridir mahalle kekosu gibisin. Lan lunlu konuşuyorsun zaten haddini bil. Haddini bilemedikten sonra sen model savunsan neye yarar ? Kusursuz dedin dedim mi ben mesajımda ? Sana kusursuz dediğini iddia eden var mı ? Oku bakalım birdaha ? Önceden monitörün varsa, laptop ekranını bedavaya vermiyorlar herhalde. Aynı laptopun 1080p çözünurlüğe sahip hali nasil 2K olandan fiyat olarak farkliysa bu ghosting, srgb oranlarında da fiyat değişiyor üstelik senin bu takıldığım performans konusundan daha çok 3 kağıt dönüyor bu işlerde.
Çok egolu birisi belli yok benden düşük fps alır yok böyle hep benkm cihazım iyi onların ki kötü.

Senerr

80+ Bronze
Bizi diken bin yaşasın hesabı dikilmeyi seviyor bunlar harici ekrana vereceği parayı laptopa ekleseydi kaliteli bir cihaz alırdı.
Artist saniyor kendini, bir kere daha denk geldim bu kişiye ben monitor konusunda herhalde ama es geçmiştim sanırım çünkü göz ardı etmemişim. Aktif bir üye yani. Böyle insanlara genelde bulaşmam ama hem denk gelmiştim hemde forum kültüründe açıkçası eleştirileri sert dille eleştirenleri hiç sevmem ben.

vada

80+
istediğim yere yazarım forum senin mi.sizin üsluba karşı böylesi yakışır.dedin git bak.hadi canım oyle miymiş srgb oranları degişiyomuymus bilmiyodum sagol aydınlattıgın icin.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Artist saniyor kendini, bir kere daha denk geldim bu kişiye ben monitor konusunda herhalde ama es geçmiştim sanırım çünkü göz ardı etmemişim. Aktif bir üye yani.
Tatmin olamadı tabi bize karşı hep tuğkan gonultas miydi onun gibi hep bir şeye dönüştü ağır zoruna gitti.

istediğim yere yazarım forum senin mi.sizin üsluba karşı böylesi yakışır.dedin git bak.hadi canım oyle miymiş srgb oranları degişiyomuymus bilmiyodum sagol aydınlattıgın icin.
Ben demeseydim anakartın işlemciye güç verdiğinden haberin yoktu be.

Senerr

80+ Bronze
Sen önce sorduğum soruyu cevapla ? Okuma yazman olsa zaten saygı nedir ? Sorulan soruya nasıl yanıt verilir ? Üstten bakma nedir ? Öğrenirdin. Sabahtan beridir senin aydınlattığın yetmedi birazda ben aydınlatayım seni dedim. Rica ederim. 🤣

Top Bottom