Hocam biz bunun ile neden uğraşıyoruz dicem cevapsız kalınca eksik hissediyorumSen önce sorduğum soruyu cevapla ? Okuma yazman olsa zaten saygı nedir ? Sorulan soruya nasıl yanıt verilir ? Üstten bakma nedir ? Öğrenirdin. Sabahtan beridir senin aydınlattığın yetmedi birazda ben aydınlatayım seni dedim. Rica ederim.
Acer in helios neo su kardeşim.soyle bakalım 43 bine daha iyi ekranlı aynı performanslı cihaz 30 iqlar sizi
Nitro 16 da var 3070 li legion da bulabilirsin çok daha kaliteli hemde.soyle bakalım 43 bine daha iyi ekranlı aynı performanslı cihaz 30 iqlar sizi
30 iq demeye devam et cahil biz kimin kaç iq olduğunu biliyoruz ezdiğimiz yetmedi herhaldesoyle bakalım 43 bine daha iyi ekranlı aynı performanslı cihaz 30 iqlar sizi
Burası cihaz önerme konusu mu ? Git hadi işine akşam akşam. Hem sabahtan beridir dalga geciyorsun hem tavsiye istiyorsun. Trollüğün zirvesi. İsminde hayır yok zaten. Bir şeyde kanıtladığınız yok işiniz gücünüz zorbalık ! Bir gün sizinde başınıza gelir bizde sana 30 IQ diye söyleriz merak etme. Forum kültürü düşmanları sizi. Yanıt vermeye değmezsin sen, yazdığım şeyi işine geldiğin gibi yorumlayıp sonra 30 IQ yazıyorsun. Sen IQ harici bir parametre veya cümlede bilmiyorsun. Sabahtan beridir 1 tane mesajımi anlamayı bırak düzgün yanıtlamayı başaramadın daha. Yazık.soyle bakalım 43 bine daha iyi ekranlı aynı performanslı cihaz 30 iqlar sizi
Yorumlamayıda becerebilse o kadar geri kafalı ki bir dediğimizi 2 kere açıklamadan anlatamıyoruz.Burası cihaz önerme konusu mu ? Git hadi işine akşam akşam. Hem sabahtan beridir dalga geciyorsun hem tavsiye istiyorsun. Trollüğün zirvesi. İsminde hayır yok zaten. Bir şeyde kanıtladığınız yok işiniz gücünüz zorbalık ! Bir gün sizinde başınıza gelir bizde sana 30 IQ diye söyleriz merak etme. Forum kültürü düşmanları sizi. Yanıt vermeye değmezsin sen, yazdığım şeyi işine geldiğin gibi yorumlayıp sonra 30 IQ yazıyorsun. Sen IQ harici bir parametre veya cünlede bilmiyorsun. Sabahtan beridir 1 tane mesajımi anlamayı bırak düzgün yanıtlamayı başaramadın daha. Yazık.
Hocam biz bunun ile neden uğraşıyoruz dicem cevapsız kalınca eksik hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer in helios neo su kardeşim.
Nitro 16 da var 3070 li legion da bulabilirsin çok daha kaliteli hemde.
30 iq demeye devam et cahil biz kimin kaç iq olduğunu biliyoruz ezdiğimiz yetmedi herhalde
üslubu düzgün olana düzgün yanıt veririm boş adama boyle zortBurası cihaz önerme konusu mu ? Git hadi işine akşam akşam. Hem sabahtan beridir dalga geciyorsun hem tavsiye istiyorsun. Trollüğün zirvesi. İsminde hayır yok zaten. Bir şeyde kanıtladığınız yok işiniz gücünüz zorbalık ! Bir gün sizinde başınıza gelir bizde sana 30 IQ diye söyleriz merak etme. Forum kültürü düşmanları sizi. Yanıt vermeye değmezsin sen, yazdığım şeyi işine geldiğin gibi yorumlayıp sonra 30 IQ yazıyorsun. Sen IQ harici bir parametre veya cümlede bilmiyorsun. Sabahtan beridir 1 tane mesajımi anlamayı bırak düzgün yanıtlamayı başaramadın daha. Yazık.
Düzgün noktalama işareti kullanmayip, "zort" yazarak düzgün yanıt bekleyen sensin ? Biz değil. Sana diyorum konudan çık diye, tutan yok seni. Hem öneri bekliyorsun hem düzgün yazmam diyorsun. Kendinle daha ne kadar çelişeceksin ?üslubu düzgün olana düzgün yanıt veririm boş adama boyle zort
13700hx sayılmaz 14700 13900 ayarıDüzgün noktalama işareti kullanmayip, "zort" yazarak düzgün yanıt bekleyen sensin ? Biz değil. Sana diyorum konudan çık diye, tutan yok seni. Hem öneri bekliyorsun hem düzgün yazmam diyorsun. Kendinle daha ne kadar çelişeceksin ?
Allah kimseyi bir markanın en ucuz oyuncu laptoplarını bu kadar savunacak fakirliğe düşürmesin ya. Hayir memnun olan insanda kalkıp kendi malını bu kadar savunmaz. Yarın bir elektrik akımında hiçbir cihazın elinde patlamayacağı garantisini kimse veremezken bu da gidip bir markanın en ucuz oyuncu laptopunu "sözde" savunuyor.Zort nedir canım ilk önce onu açıkla düzgün yanıtı hak eden biri değilsin.
kanka imzanı kaldır arkadasın oldugumu anlıcaklarokumaya erindim ya 15 sayfa olmuş nerdeyse benim cevabım net ve belli her marka güzel fiyat olduğu sürece alınır normalde monster seven öneren biri değilim yakın zamanda çok güzel bi fiyata idi önerdim güzel fiyattan her ürünün alınabilceğeini düşünüyorum fp açısından en iyisi güzeldir
bence sakince cık burdan seni kovcaklarkanka imzanı kaldır arkadasın oldugumu anlıcaklar
ay burdan mı yazdım f
efm anlamadımkanka imzanı kaldır arkadasın oldugumu anlıcaklar
ay burdan mı yazdım f
bence sakince cık burdan seni kovcaklar