Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam Asus TUF A15 kullandım, RTX4060. Bölümüm bilgisayar ile ilgiliydi, arkadaşımdan ödünç alıp ufo testi yaptım yüksek ghosting çikti ama sRGB orani çok iyi. Bir de her cihazın kendi panel kodu değişebiliyor IPS'ti o da belki kimine ghostingi az denk geliyordur. Mesela benim G870 paneli çok düşük sRGB ile geliyor ama 3 ms mis gibi kayiyor ufolar.
Hocam her serinin çürüğü var. Benim aldığım acer cihazda da ghosting çıkmadı mesela şansıma ölü piksel bile yok. Ölü piksel çıkanlar olmuş mu olmuş. Serinin genelindeki şikayete bakmak gerek victus da bu farkedilmiyor malesef çünkü anlayan adam zaten almıyor 😂

Senerr

80+ Bronze
size verecek 1 gr macunum yok cok beklersın oyun testim var git izle
Ben HP Omen 15'te kullandım, kuzenimin vardı efsaneydi cihaz. Öyle ghostingte hissetmedim, GTX 1650 olan. Ben HP haterı değilim ama HP haterı görmek ilginç ve zevkli oluyor. 😁

vada

80+
Hocam acer nitro 5 serisinde 3 ms ekran var asus tufda galiba 6 veya 8 ms olması gerek. Ghosting olayı ips panellerin zaten kaçınılmazı rapid ips vs kullanmıyorsan ghosting olur benim bahsetmek istediğim 25 ms fabrika çıkışlı ekrandı fabrika değerleri hiçbir zaman tutmuyor hele ekranda. 25 ms ekranın %20 hata payıyla ms süresi 30 ms lere çıkıyor ya el insaf 1 ms monitörlerle nasıl yarışacak bu adam ?
Ekran görüntüsü 2024-08-31 022455.png
kendi degerini verirken black to white hpnin degerini verirken grey to grey.sonra boklamadı oluyo

Senerr

80+ Bronze
Hocam her serinin çürüğü var. Benim aldığım acer cihazda da ghosting çıkmadı mesela şansıma ölü piksel bile yok. Ölü piksel çıkanlar olmuş mu olmuş. Serinin genelindeki şikayete bakmak gerek victus da bu farkedilmiyor malesef çünkü anlayan adam zaten almıyor 😂
Ya bu cihazlari alan genelde masaüstü kullanamayanlar oluyor çeşitli nedenlerden. O yüzden ghosting falan hak getire oyunlarda Dünya para olmuş. Bunlara dikkat edip cihaz alan çok az. Ha bende şu an olacak G870 alacağima o zamanlar Nitro 5 vardi muadili veya nitro 16 belki onlara bakardim ama hani benim amacim farklı açidan bakıp eleştiri yapanları okumak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir değer ölçen yok gibi bir şey makatından çıkartma. Milletin kafasini kariştiracaksin.

vada

80+
kendi degerini verirken black to white hpnin degerini verirken grey to grey.sonra boklamadı oluyo
zort

3msler 1mslerle nasıl kapışcam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-31 022455.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-31 022455.png
    55.5 KB · Hit: 21

Senerr

80+ Bronze
Neyi zort ? Black to White değeri ghostingi vermez tek başına. O değeri aldığın siteyide biliyorum çoğu ürün yok orada o yüzden asıl sana zort. Kaynağını atarken bir daha zortlarsan makatindan değil o sesin beyninden geldiğini kanıtlayacağım senin.

O değeri ölçen çok az kaynak var boşuna varmış gibi milletin kafasini kariştirma.

vada

80+
Neyi zort ? Black to White değeri ghostingi vermez tek başına. O değeri aldığın siteyide biliyorum çoğu ürün yok orada o yüzden asıl sana zort. Kaynağını atarken bir daha zortlarsan makatindan değil o sesin beyninden geldiğini kanıtlayacağım senin.

O değeri ölçen çok az kaynak var boşuna varmış gibi milletin kafasini kariştirma.
her şey var burda sen bulamıyon cunku körsün

Senerr

80+ Bronze
zort

3msler 1mslerle nasıl kapışcam
Ghostingi sadece bu değerlere bakarak var veya yok diyemezsin hadi her şeyi geçtim Victus her modelinde farklı IPS kodlu ürün kullanıyor. Aldatıcı bilgi veriyorsun. Bu bilgilere bakarak kimse HP almaya karar vermiyor zort bey.

her şey var burda sen bulamıyon cunku körsün
Sen körsün.

HP'yi seviyorum ama seni görünce tiksindim, HP fanları iğrençmiş.

Son düzenleme:

vada

80+
Ghostingi sadece bu değerlere bakarak var veya yok diyemezsin hadi her şeyi geçtim Victus yer modelinde farklı IPS kodlu ürün kullanıyor. Aldatıcı bilgi veriyorsun. Bu bilgilere bakarak kimse HP almaya karar vermiyor zort bey.

Sen körsün.
bu en kötü panel bundan kötüsü yok cmn163e bendeki.

Ghostingi sadece bu değerlere bakarak var veya yok diyemezsin hadi her şeyi geçtim Victus yer modelinde farklı IPS kodlu ürün kullanıyor. Aldatıcı bilgi veriyorsun. Bu bilgilere bakarak kimse HP almaya karar vermiyor zort bey.

Sen körsün.

HP'yi seviyorum ama seni görünce tiksindim, HP fanları iğrençmiş.
hpden tiksinmene cok üzüldüm bu üzüntüyle nasıl baş edebilirim bilmiyorum.keşke sevsen

Senerr

80+ Bronze
En kötü paneli kullanıp fan boyluk yapam demişsin afferin. Bende senin gibi ghosting yapmayan panel görene kadar kendi malımı savunuyordum çok iyi. Sayende HP 50 ms ekran koysa satar koyun.

hpden tiksinmene cok üzüldüm bu üzüntüyle nasıl baş edebilirim bilmiyorum.keşke sevsen
Bende senin bu konuyu çok sevmene üzüldüm sayende 50 sayfa konu oldu.

vada

80+
En kötü paneli kullanıp fan boyluk yapam demişsin afferin. Bende senin gibi ghosting yapmayan panel görene kadar kendi malımı savunuyordum çok iyi. Sayende HP 50 ms ekran koysa satar koyun.

Bende senin bu konuyu çok sevmene üzüldüm sayende 50 sayfa konu oldu.
95 dcip3 real 3ms gtg ekranla kullanıyorum ama sen bilirsin

Senerr

80+ Bronze
Laptoptan bahsediyorum monitöründen değil. Attığın HP Victus 16 cihazında hani panel de sonuçta bir bileşen ya ? Onunda markaları var ya ? Hani. O görselde attığın laptop 30 ms gtg gecikmeli neredeyse.

Giriş seviyesi cihaz alıp yanına 3 ms gtg 95 dcip monitör herkes alabiliyor mu ? Acaba.

Top Bottom