HP omen hiç de ucuz bir cihaz değil tonla rakibi var alır isen senin hatan derim çünkü benim alma dediğim adam aldı şimdi bana yazdı dediğiniz sorun oldu diye.Ucuz olduğu sürece her türlü alırım kaç yıl ucuz diye amd de kullandık
Biliyorum şuan ucuz değil zaten ama ucuz olursa alınırHP omen hiç de ucuz bir cihaz değil tonla rakibi var alır isen senin hatan derim çünkü benim alma dediğim adam aldı şimdi bana yazdı dediğiniz sorun oldu diye.
https://www.sahibinden.com/listing/...nware-m15-r5-rtx-3070-360hz-1194714120/detail bu ney be 360 hz ekran nedir.HP'nin Omen X serisinin bir modelini zengin bir akrabam aracılığı ile (kendim fakirim) kullanma fırsatı bulmuştum. O sıralarda da kendimde Asus 2012 yılından kalma i5 3. nesil gt710m X serisi laptopum olduğunu söylemeliyim. Gta 5 oynayabiliyordum ama low ayarlarda 30+ fps alarak sadece o kadar çoğu 2018 yılında çıkan oyunları açmazdı emektar. Bir de ekran kartı olmayan pentium işlemcili bir Casper'ın seti bulunan masaüstüm vardı ki bu masüstüne ne işkenceler yaptığımı bir bilseniz Casper'ın o dönemlerde çok sağlam bir marka olduğunu düşünebilirdiniz. Yeni çıkan oyunlara ağzım açık bakardım özetle. O sıralarda da kuzenim bu resmini aşağıda verdiğim laptopu almıştı ki zaten gta 4 ve 5 oyununu da ilk kez kendisinden görmüş ve gta sa ile saatlerimi harcayan ben o oyunda telefon olduğunu görüp ne kadar oynamak istediğimi size anlatamazdım. Kendisi de farkında olacak ki bana al kullan istediğin gibi laptopu dedi fakat bir sorun vardı. Laptop o kadar şık ve pahalıydı ki o dönemlerde elimi sürmeye dahi korkuyordum zira elime geçen cihazı bozmayı başarma gibi bir hünerim vardır çocukken. Kendi kendime de inceliyorum o kadar şık o kadar oyuncuyum diye bağıran ve premium hissettiren bir cihaz ki size yemin edebilirim sanki canavar kamyona binmiş gibi hissediyordum. O zamanlarda yeni çıkan Windows 10 içinde gelmişti falan. Her neyse elime aldım laptopu normalde yaptığım gibi Steam'i yükledim ve en ağır oyunu yükledim Astronoteer ve bir girdim laptopun fanları o kadar coştu ki laptop uçacak sandım. Tabii ayarlar full olduğundan bu normaldi ancak fan sesinden oyun oynanır mı bilemedim pek. Şu an kullandığım laptopun bile fan sesi daha az bundan. Kısaca kendisi bir canavar, GTX 1650 veya GTX1080 vardı içinde unuttum şu an onu bir sormam lazım kuzenime ancak işlemcisi çok iyiydi hatıylıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Not: Marka fark etmeksizin cihaz bozuyordum cidden.
Konuyu oraya saptırma şimdi, sence bu attığım cihazın kronik problemi var mı ? Yoksa bu da diğer HP'ler ile aynı mı ? Bana baya premium gibi geldi attığım halada 5 6 yılı olacak sağlam.https://www.sahibinden.com/listing/...nware-m15-r5-rtx-3070-360hz-1194714120/detail bu ney be 360 hz ekran nedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kalitede laptop lar şaka gibi fiyatlara satılıyorlar vay be.
Eski cihazlar az özellik ile daha sağlam oluyorlar yeni cihazlarda kırk farklı senaryo var eskiden öyle değildi bu omen sanırsam eski Voodoo ekibinin elinden çıkmış kaliteli cihazdır Voodoo nun elinden çıktı ise 2006 de HP satın almasaydı daha iyi yolu vardı HP daha hızlı yükselmek ve Rakip istemediği için satın aldı çünkü Voodoo kanadadan çıkmaya başlamıştı ve lüks cihazlar üretiyordu tasarımı o ekibin gibi logo da öyle.Konuyu oraya saptırma şimdi, sence bu attığım cihazın kronik problemi var mı ? Yoksa bu da diğer HP'ler ile aynı mı ? Bana baya premium gibi geldi attığım halada 5 6 yılı olacak sağlam.
Bu bilgi için çok teşekkür ederim.Eski cihazlar az özellik ile daha sağlam oluyorlar yeni cihazlarda kırk farklı senaryo var eskiden öyle değildi bu omen sanırsam eski Voodoo ekibinin elinden çıkmış kaliteli cihazdır Voodoo nun elinden çıktı ise 2006 de HP satın almasaydı daha iyi yolu vardı HP daha hızlı yükselmek ve Rakip istemediği için satın aldı çünkü Voodoo kanadadan çıkmaya başlamıştı ve lüks cihazlar üretiyordu tasarımı o ekibin gibi logo da öyle.
Baktığımda sanırsam evet voodoo ekibinden çıkmış bir cihaz.
Alienware laptoplar gerçekten kaliteliler.https://www.sahibinden.com/listing/...nware-m15-r5-rtx-3070-360hz-1194714120/detail bu ney be 360 hz ekran nedir.
bu kalitede laptop lar şaka gibi fiyatlara satılıyorlar vay be.
Bi ara Dell G serisinde olan yazılımsal GPU problemi daha hafif şekilde Ailenware da vardı ama tabi Ailenware olunca 1 Ay olmadan yeni güncelleme getirip çözdüler.Bu bilgi için çok teşekkür ederim.
Alienware laptoplar gerçekten kaliteliler.
Hocam bu konudaki tartışmaları görünce aklıma hep bu video geliyor.Bi ara Dell G serisinde olan yazılımsal GPU problemi daha hafif şekilde Ailenware da vardı ama tabi Ailenware olunca 1 Ay olmadan yeni güncelleme getirip çözdüler.