Neler Yeni

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Senerr

80+ Bronze
kendi ekranını hiç kullanmadım bilmiyom
Seni ben zaten çözemedim. Ben örneğin laptopu üniversitede kullanirim diye aldim taşımak için yani. Her yere de götürdüm, masaüstü normalde daha ucuza ayni performansi hatta daha fazlasini alabildiğin için mantıklı madem hiç kendi ekraninı kullanmayacaksın niye taşınabilir bir cihaz aldın ? Yoksa ben aynı bütçeye 4060 laptop alacağıma masaüstü toplasam 4070 super, 4080 toplardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.7ye aldım hayırlı olsun
Güzel monitör bu.

vada

80+
Seni ben zaten çözemedim. Ben örneğin laptopu üniversitede kullanirim diye aldim taşımak için yani. Her yere de götürdüm, masaüstü normalde daha ucuza ayni performansi hatta daha fazlasini alabildiğin için mantıklı madem hiç kendi ekraninı kullanmayacaksın niye taşınabilir bir cihaz aldın ? Yoksa ben aynı bütçeye 4060 laptop alacağıma masaüstü toplasam 4070 super, 4080 toplardım.

Güzel monitör bu.
özür dilerim bidakine soz masaustu alcam

Senerr

80+ Bronze
kendi ekranını hiç kullanmadım bilmiyom
Sabit evde durmayan biri için laptop çok iyi bir cihaz, haliyle yanında monitör taşıyamayacağına göre paneller önem arz ediyorlar. Şu an fareyi aşağı yukarı yaparken bile mesela o victusta böyle blurrlaşma hafif hayalet görebilirsin ama sen denememişsin. Zaten denemeni de tavsiye etmem.

özür dilerim bidakine soz masaustu alcam
Laptop panel fiyatlarını bir gez en dandiği bile 144 hz falansa 3K gibi fiyata geliyor. O laptopa verdiğin paranin bir kısmını alıyorlar panele zaten. Ondan ben panelini de değerlendiriyorum bir laptopu alırken. Ama senin kullanmadığını bilmediğim için özür dilerim seni gördüğümde bir daha laptop paneli konuşmam.

vada

80+
Sabit evde durmayan biri için laptop çok iyi bir cihaz, haliyle yanında monitör taşıyamayacağına göre paneller önem arz ediyorlar. Şu an fareyi aşağı yukarı yaparken bile mesela o victusta böyle blurrlaşma hafif hayalet görebilirsin ama sen denememişsin. Zaten denemeni de tavsiye etmem.
tamam denemem

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Güzel monitör bu.
Yazmaya üşendim ben, bu arkadaşa laf anlatamazsın ya 😂

vada

80+
Uygunsuz davranış
burda biri incelemiş o da kötü diyor senin gibi.***** o cocuk da.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
burda biri incelemiş o da kötü diyor senin gibi.armut o cocuk da.
Sen bu konuya attığım ss i hatırlıyorsun değil mi?

size verecek 1 gr macunum yok cok beklersın oyun testim var git izle
hadi kardeşim ikile o zaman konudan kanıtın yok hala konuşuyorsun.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Senin elinde PC bile yok ikile diyon mal
Garantisi bile devam ediyor.

@Senerr hak ettiğini aldı en sonunda vadamız ceza aldı şimdi kim +1 indirim yapacak 😂 kanıtsız atıp tuttu başka yapabildiği bir şey yok.

Ekler

• Screenshot_2024-08-31-00-30-27-874_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-31-00-30-27-874_com.android.chrome-edit.jpg
    63.8 KB · Hit: 15

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Garantisi bile devam ediyor.

@Senerr hak ettiğini aldı en sonunda vadamız ceza aldı şimdi kim +1 indirim yapacak 😂 kanıtsız atıp tuttu başka yapabildiği bir şey yok.
Bunlar garanti hpden sponsorluk indirim vs bir şey almışlar bu kadar ölümüne savunulmaz bi marka hocam. Şikayet etmiştim bildirim gelince geri döndüm konuya 😂 iyi oldu

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bunlar garanti hpden sponsorluk indirim vs bir şey almışlar bu kadar ölümüne savunulmaz bi marka hocam. Şikayet etmiştim bildirim gelince geri döndüm konuya 😂 iyi oldu
Hocam kendisi bana 1 tane kanıt atmadı ben onun önüne dünya kanıt dizdim hayla yüzsüz gibi konuşuyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kendisi bana 1 tane kanıt atmadı ben onun önüne dünya kanıt dizdim hayla yüzsüz gibi konuşuyor.
Hocam istersen yüzyüze önüne 5 farklı marka koy canlı canlı victusla karşılaştır gene inanmaz bunlar ben artık tartışmıyorum bile 😂 yani victus alıp mağdur olup milleti bilinçlendirmek için açılmış bir konuda neden fanboyluk yaparsın ki inatla 😂 forumdan soğudum bu insanlar yüzünden 40 yılda bir giriyorum o da bunlara bakıp gülmek için. Cs girip ölünce ağlıyorlardır adamı göremedim bile hile diye 😂 144hz olması monitörün yeterli olduğunu sanan insanlar bunlar ne anlatabilirsin ki

Top Bottom