İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Bak yine Lenovo İdeapad 3 gördüm, bir laptopun driveri nasıl bu kadar olmak için olabilir ? Derseniz Lenovo İdeapad 3 Vantage uygulamasına girin. Casper Control Center berbat diyordum lakin onu görene kadar. Arkadaşımın elinden laptopu havalı bir şekilde alıp bak modları değiştir derken hiçbir sekmeyi bulamayışım ve zort oluşum aklımda. Sahibi kendisi de bulamıyor.

anakartdan dolayı adam FPS Drop yiyor limit drop yaratmaz anakart yaratır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

size kalmış sorumluluk almam ama.
Aynen kanka 60 derecede anakarttan dolayı drop yiyor zeka seviyen bu gel de discorda az biseler öğrenirsin ama yazma sakın sadece oku.

Aynen kanka 60 derecede anakarttan dolayı drop yiyor zeka seviyen bu gel de discorda az biseler öğrenirsin ama yazma sakın sadece oku.
limit saçmalar ise tabi olur sen benim konumu okuda beynine 2 bir şey girsin ben windows kurup oyun oynamıyorum.

ali usmanın demiyormuydu "aaa bakın 70 derecede oyun oynuyorum" diye.

5 dakika sonra şimşek mcqueen li oda ayarlıyor

bluetooth ile işlemciye güç ileten yok mu hocam ya :ROFLMAO: :ROFLMAO:
akdmsakldmsad

limit saçmalar ise tabi olur sen benim konumu okuda beynine 2 bir şey girsin ben windows kurup oyun oynamıyorum.
Sahip olmadığın cihazlar hakkında ahkam kesiyosun 14700 bile rainbow sixde 70watti geçmiyor,ki pl1 ı 90watt limite varmıyor cihaz aloooo anlamiyo musun alooooooo

Saz arkadaşlari da geldi hoşgeldiniz emotelar xdler komiklikler

Sahip olmadığın cihazlar hakkında ahkam kesiyosun 14700 bile rainbow sixde 70watti geçmiyor,ki pl1 ı 90watt limite varmıyor cihaz aloooo anlamiyo musun alooooooo
bak oyun gidiş hattında az çeker ama ağır bir şey olduğunda oyunda biner çekmeye başlar victus gibi laptoplar da sabit limit olduğu için geçemez ve fps düşüşü yaşanır drop demiyorum düşüş diyorum drop ne zaman yaşanır anakartın kalitesizliğinden dolayı yaşanır böyle olur olmadık yerde şak diye bir 20 fps olur sonra normale döner.

sahip olduğum bir cihaz siz anakart değişti zannedin tek yaptıkları boş slota bir yuva daha lehimlemek o lehimledikleri yer benim anakartımda da var.

anakartın işlemci ile işi olmadığını söyleyen biri bana akıl vermeye çalışıyor ya hey gidi hey.

@Senerr senle girekmi şu ali usmanın işine iyi para kırarız :kekw:

bak oyun gidiş hattında az çeker ama ağır bir şey olduğunda oyunda biner çekmeye başlar victus gibi laptoplar da sabit limit olduğu için geçemez ve fps düşüşü yaşanır drop demiyorum düşüş diyorum drop ne zaman yaşanır anakartın kalitesizliğinden dolayı yaşanır böyle olur olmadık yerde şak diye bir 20 fps olur sonra normale döner.

sahip olduğum bir cihaz siz anakart değişti zannedin tek yaptıkları boş slota bir yuva daha lehimlemek o lehimledikleri yer benim anakartımda da var.

anakartın işlemci ile işi olmadığını söyleyen biri bana akıl vermeye çalışıyor ya hey gidi hey.
1 yıllık cihazı açıp macunu iyiymiş deyip kapatan sonra ısınıyor diye ağlayan ergen konuştu

1 yıllık cihazı açıp macunu iyiymiş deyip kapatan sonra ısınıyor diye ağlayan ergen konuştu
Throttlestop ta Max çektigi yazar o da 70 MSI vector e de taksan 14700ü 70 çeker,sana beyninle mutluluklar

Asıl saz kimliği senin isminde gizli.

Ya adamı bilgilendirmişsin yaza yaza. :kekw:

@Senerr senle girekmi şu ali usmanın işine iyi para kırarız :kekw:
Olur HP çalışanı olmasan ben daha önce söyleyecektim. :)

Lütfen aç YouTube kanalı söz para atcam sana

Geri