Yardım Hp Omen400 mouse Kaç IPS?

bu resimleri kim hazırladı bilmiyorum ama aynı resimlerde mousenin 5 bin dpi ve 20g olduğu yazıyor pixart firmasının verdiği pmw3360 değerleri ile bu bilgilerde bir çakışma var
Yazım hatasıdır. Zaten HP'ye satıcıya falan sorunca hepsi 3360 diyor.

Yazım hatasıdır. Zaten HP'ye satıcıya falan sorunca hepsi 3360 diyor.
3360'da yazılım hatası olabilir hp bana pixart sensör dedi ama model vermiyorlar ne saçma bir şey sensörü ne bilmiyorum ama keşke birisi açsada herkes sensörü öğrense

3360'da yazılım hatası olabilir hp bana pixart sensör dedi ama model vermiyorlar ne saçma bir şey sensörü ne bilmiyorum ama keşke birisi açsada herkes sensörü öğrense
riske girmek istemiyorum catar pro alacağım galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce ne almalıyım

O nasıl yazım hatasıymış 3325 yerine 3360 yazmak :D

ya korktum ne yapmalıyım

gelince test edemiyormuyuz
Edebilirsin. Hatta @Doğukan Fidan etmişti zaten.

riske girmek istemiyorum catar pro alacağım galiba
omen 400'ü beğendiysenizde alabilirsiniz 3325 3360 da yada başka bir şeyde çıksa iyidir katar pro alıcaksanız yeni bir hesap açın hepsiburada sitesinde öyle alın ilk alışverişe özel 50tl indirim var hala devam ediyor mu bilmiyorum ama

omen 400'ü beğendiysenizde alabilirsiniz 3325 3360 da yada başka bir şeyde çıksa iyidir katar pro alıcaksanız yeni bir hesap açın hepsiburada sitesinde öyle alın ilk alışverişe özel 50tl indirim var hala devam ediyor mu bilmiyorum ama
ips değeri önemli birde palm girl tutuyorun 18cm elim

Katar Pro zaten kullanamaz palm şeklinde tutuyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,785
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri