sizde kullanıyormuşsunuz renkler canlımıHP hakkında bir yorum bulamadım, MSI olan güzel monitör.
bana artı eksilerini anlatabilirmisiniz sipariş verdim gelicek ama eksisi varmi ghosting varmiHP hakkında bir yorum bulamadım, MSI olan güzel monitör.
Renkleri gayet güzel, ürünün tasarımı da çok güzel.sizde kullanıyormuşsunuz renkler canlımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana artı eksilerini anlatabilirmisiniz sipariş verdim gelicek ama eksisi varmi ghosting varmi
banada ölü pikselli gelir diye baya korkuyorumRenkleri gayet güzel, ürünün tasarımı da çok güzel.
Benim arkadaşa ölü pikselli ürün geldi. O biraz can sıkıyor. Başka bir arkadaşta ölü piksel olsa dahi ilk 14 gün iade edilebildiğini söyledi.
Yaptığım testlerde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
nano ipsnin renkleri daha iyi diyorlar bu rapid ya ondan biraz tedirginimRenkleri gayet güzel, ürünün tasarımı da çok güzel.
Benim arkadaşa ölü pikselli ürün geldi. O biraz can sıkıyor. Başka bir arkadaşta ölü piksel olsa dahi ilk 14 gün iade edilebildiğini söyledi.
Yaptığım testlerde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Hayır bana ölü pikselli çıkmadı, şans işi.size ölü piksel geldimi + olarak nano ipsmi daha üstü rapid ipsmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu hakkinda bilgili insan varmi
msi daha iyi bencehangisi daha kaliteli hocalarım yardımcı olurmusunuz